Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (СКОРПИОН)

ВАРНА новини лого

Декември бележи благоприятно време за стабилизиране на финансовото състояние на представителите на зодия Скорпион. Сега може да ви е доста трудно, но имайте предвид, че преди Нова година трябва да се отървете от всички възможни дългове и заеми. Това ще ви помогне да дишате спокойно и да насочите всичките си финансови потоци към реализиране на вашите желания и мечти. Ако преди това сте имали конфликти с определени хора, които със сигурност са ви скъпи, настъпва отличен период за помирение. Направете първата крачка и ще разберете, че не всичко в живота е толкова сложно и противоречиво, колкото си мислите.

Любов и семейство

Декември ще бъде богат на събития. Не само вашите роднини и любимия човек, ще изискват вниманието ви но и вашите приятели. За да удовлетворите всички, ще трябва да прекарате всички почивни дни далеч от дома – на гости на приятели и близки. Вашата половинка също няма да остане без внимание. Ако й направите добър подарък, тя ще го оцени и в замяна ще ви обгради с комфорт и грижа. Необвързаните трябва да се съсредоточат върху срещите с нови хора. Препоръчително е да посещавате по често културни събития и да прекарвате повече време в общуване с нови хора. Сред тях можете да намерите своята любов, която ще стане надежден партньор в живота в продължение на много десетилетия. През този период трябва да отделите повече време за решаване на лични проблеми, отколкото на финансови въпроси

Работа и финанси

На работа всички ще са доволни от вашия ентусиазъм и отговорност. Ако сте се представили добре през годината, тогава ще получите значителен бонус или дори повишение. Само, имайте предвид, че не трябва да пропускате работа, сега шефовете ви гледат, така че е много важно да се представите добре. Не закъснявайте и не бъдете немарливи в работата. В този случай ви очакват много печеливши проекти. Сега мързелът ще бъде ваш заклет враг, така че се стегнете, в противен случай това ще попречи на финансовото ви благополучие.

Здраве

Повечето от вас ще се чувстват бодри, пълни със сила и ентусиазъм. Но това важи само за тези, които се грижат за здравето си и обръщат своевременно внимание на своето тяло. Особено уязвима ще бъде нервната система, в резултат на натоварения работен и дневен график, както и някои проблеми в личен план. В допълнение, цялостен преглед, на който може да се подложите в някоя клиника, няма да навреди. Определено няма да е излишно, особено след като сега е сезонът на вирусните заболявания и настинките. Трябва да подготвите тялото си за предстоящите новогодишни празници. За да направите това, няма да навреди да започнете диета и да изчистите тялото си от токсините. Спортните занимания също ще бъдат изключително полезни. Коя посока да изберете в конкретния случай? От вас зависи да решите.