Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (СТРЕЛЕЦ)

ВАРНА новини лого

През декември представителите на зодия Стрелец може да се чувстват доста самотни. И ще се чудите защо никой не ви обръща достатъчно внимание. Въпреки това, ако в началото на месеца тези мисли са напълно оправдани, то към средата на декември, няма да може да се оплаквате от самота, ще бъдете залети от обществено внимание. Това може да се дължи на натоварения ви социален живот, както и на отношенията с роднини, които внезапно са се сетили за вас. Въпреки това, не се заблуждавайте, някои от тях просто искат да се възползват от вашите отношения. Бъдете внимателни и слушайте вътрешния си глас.

Любов и семейство

Необвързаните не трябва да се надяват на романтично запознанство, оцветено в ярки цветове. Може да има нови срещи, но те няма да получат по-нататъшно развитие. Изключение ще бъде случаят, когато наистина срещнете човека, с когото искате да прекарате целия си живот. Тогава много бързо ще установите духовна връзка, която никакви коварни планове на вашите завистници не може да разруши. За да завоювате втората си половинка, ще трябва да отделите много време за самоусъвършенстване. Може би някои ваши качества. са просто неприемливи за любимия човек. Ето защо ще трябва да се борите между желанието да бъдете с избраника и нежеланието да се промените.

Работа и финанси

Трябва да систематизирате собственото си време, така че да имате достатъчно не само за общуване с приятели и роднини, закупуване на подаръци и подготовка за Новата година, но и за решаване на работни въпроси. Не забравяйте, че ако не работите продуктивно в началото на месеца, то до края вашите финансови резерви ще пресъхнат. За да не се случи това, приемайте всяка работа, която ви бъде предложена. Дори работата на непълен работен ден през уикенда няма да е излишна, особено след като предстоят празници. Може да сключите изгодни сделки, които ще допринесат за вашето финансово благополучие. Но е по-добре да се откажете кредити и заеми и да отделите повече време за натрупване на средства, както и да се откажете да решавате съществуващите финансови затруднения със затъване в дългове.

Здраве

Някои от вас са свикнали да ядат каквото искат, както и да злоупотребяват с вредните навици. Ако принадлежите към тази категория представители на знака, значи ви очакват значителни здравословни проблеми. Те ще са свързани със стомашно-чревния тракт и ендокринната система. Други от вас може да имат проблеми с наднорменото тегло. Ако принадлежите към тази категория, тогава трябва спешно да промените ежедневието си, да започнете да се храните правилно и да посещавате редовно фитнес. Настроението на някои от вас по това време на годината заслужава първостепенно внимание. С наближаването на празниците може да станете доста апатични.