Хороскоп за месец ДЕКЕМВРИ (ВОДОЛЕЙ)

ВАРНА новини лого

През декември представителите на зодия Водолей, ще се сблъскат с много празнични неуредици. Препоръчително е да се погрижите предварително за закупуването на подаръци за всички ваши близки. В този случай няма да е необходимо да бързате из магазините в последния момент, избирайки необходимите неща. Също така не забравяйте да помислите за романтична изненада за вашата половинка, тя със сигурност ще оцени вашите усилия и ще ви дари с много приятни емоции.

Любов и семейство

Декември рискува да се превърне в истинска поредица от събития за вас. Не трябва обаче да бъдете прекалено впечатлителни и уязвими към проблемите, които могат да възникнат. Трябва да запомните, че всички те са мимолетни и скоро вашите дела ще тръгнат нагоре. В отношенията с любимите хора бъдете по-нежни и проявявайте максимално разбиране. Не забравяйте, че всеки човек се ръководи от определени мотиви, които не могат да не повлияят на действията му. Трябва да избягвате комерсиализма, особено в отношенията с близки и приятели. Не бъдете мързеливи и мнителни, помнете, че вие наистина сте силни и независими. Ето защо никога не трябва да постъпвате както искат другите за сметка на собственото си мнение. Необвързаните ще трябва да преминат през много изпитания, за да спечелят благоволението на своя избраник. За това, ще трябва да промените характера си и да направите всичко, за да бъдете с любимия човек.

Работа и финанси

Не трябва да си правите планове за парите, преди да сте ги получили. По този начин може да избегнете нервно напрежение. По-добре помислете за предстоящите празници и направете всичко, за да работите продуктивно преди тях. В този случай ще може да се занимавате с това, което обичате, като получавате финансова печалба и морално удовлетворение. Ако отдавна мечтаете за бонус или висока позиция, тогава сега е моментът да се утвърдите като отговорен служител. Въпреки това, не бързайте със заключенията, по-добре е да обмислите всичко няколко пъти и да вземете правилното решение. Слушайте вътрешния си глас и тогава ще може да избегнете финансови загуби през декември.

Здраве

Може да бъдете силно обезпокоени от емоционални преживявания, поради което трябва да се научите да не приемате всичко присърце. Хобито може да ви помогне да откъснете ума си от належащите проблеми. Въпреки това, не трябва да забравяте за състоянието на тялото си, така че ако сте загрижени за определени симптоми, тогава най-доброто решение би било да се подложите на цялостен преглед в клиника. Избягвайте депресията и се опитайте да направите всичко, за да сте в добро настроение. В този случай ще бъдете пощадени не само от сезонните, но и от хроничните заболявания и ще може да отпразнувате Новата година с близките хора.