Григорова: В кампанията ПП-ДБ-СС не си даваха сметка, че нямат подкрепа да се самообявят за богове

ВАРНА новини лого

снимка: БГНЕС

„ГЕРБ таят обида към ПП-ДБ и искат да докажат, че без тях управление няма. В тази предизборна кампания ПП-ДБ-СС не си даваха сметка, че нямат достатъчно подкрепа от софиянци, така че да се самообявят за богове и че нямат нужда от никой друг. Те не трябваше да залагат на черна кампания, а на разговор по същество”.

Това заяви общинският съветник Ваня Григорова в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS. Отказът от диалог се задълбочава, предупреди тя.

Относно въведената забрана за движение на стари автомобили в центъра на София Григорова каза: „Какво като допуснем тези коли да минат на 1 км от центъра и изпуснат тези емисии на 1 км от центъра или в самия център, опасявам се, че няма разлика“.

За делото, което тя води срещу кмета на София Васил Терзиев и чието днешно заседание беше отложено, тя коментира, че ход на делото е даден още на предходното заседание. Днес се оказа, че времето не е било достатъчно, за да се предоставят всички необходими документи, няма част от документите за сертифициране на машините. Следващото заседание на делото ще бъде на 19 януари. Беше разпитан и свидетел, член на СИК, обясни Григорова.

tribune.bg

Прочетете още:

По-близо до Шенген: Мисия с участието на Австрия и Нидерландия отчете готовността ни