Седмичен хороскоп 4 – 10 декември (КОЗИРОГ)

козирог

През седмицата от 4 до 10 декември някои неочаквани събития ще ви накарат да се замислите за причината за тяхното възникване, тъй като вие добре знаете, че няма случайности в живота. Ще имате разговор за бъдещото ви финансово състояние, осигуряването на нови или по-добри източници на доходи, и други. Бъдете готови да се вслушате в съветите или предложението на човек, който вече е постигнал добра финансова и материална стабилност в живота си. Ако попаднете на точните хора, тази седмица може да ви зарадва с вземането на правилно решение относно вашето бъдеще. Ще имате интересни романтични, интимни преживявания или срещи с приятели, с които сте имали такива преживявания в миналото си.

Благоприятно време за нови запознанства или за първа романтична среща. Жените в близкото ви семейно или професионално обкръжение ще изиграят важна и позитивна роля във вашите дела. Именно от жена ще получите важен съвет, предложение или подкрепа, нещо, което ще отвори нови хоризонти и възможности за развитие през идващата нова година. Мнозина ще се зарадват на късмет, който ще създаде предпоставки за една неочаквана, но важна промяна в семейството или в работата. Избягвайте да се вторачвате в идея или желание, което може да няма нищо общо с реалността. Допуснете ли попадането си в някакъв илюзионен паралел, неприятните последствия ще са за ваша сметка.

Ако момчетата и момичетата са допуснали хитрости или измами в близкото си минало, тази седмица може да ги изправи лице в лице със съответните последствия. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на договор или документ от финансов характер, включително стипендия, почасова работа и др. Повод за събиране, общуване, размяна на информация, може да бъде събитие в живота на момче или мъж. Ще имате важно преживяване с любимия човек. Мъжете ще се наложи да поемат по-голяма отговорност около разрешаването на битови проблеми в дома и подготовката за Коледа и Нова година. Ще се увеличат контактите ви с най-различни хора: и лични, и професионални. Може да бъдете поканени на събиране в дома на приятели или роднини по специален повод. Възможно е да забравите някъде нещо, което е важно за вас: банкова карта, документи, лични вещи и др.

Жените ще имат по-ведро и позитивно време и дано това даде отражение на собственото ви настроение. Не се вторачвайте в минали неудачи или проблеми, гледайте напред към празниците, които предстоят. Болката, каквато и да имате в сърцето си не трябва да променя волята ви за живот и сигурността, която близките ви хора получават от вас. Седмицата идва със своите неочаквани ситуации и преживявания, без да ви пита дали сте готови за тях и дали импонират на вашите желания. Бъдете откровени с хора, които преживяват някаква драма в живота си. Не им давайте надежда и не ги залъгвайте с неща, които никога няма да се случат.