Седмичен хороскоп 4 – 10 декември (РИБИ)

риби

През седмицата от 4 до 10 декември ще имате очаквания за развитието на ваши планове или събития, за които интуитивно усещате, че ще бъде чудо да се случат по начина, по който вие искате. Ще имате благоприятно време за възобновяване и зхармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти. Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща до края на годината. Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения. В много по-благоприятна позиция ще бъдат тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти. Въпреки, че се намираме в края на годината, не са изключени разговори за нова работа, дейност или развитие на нови бизнес отношения.

Ще ви изненада решение на близък човек или приятел, който ще напусне работа, ще се премести в ново жилище, ще се раздели с някого, или ще направи друга някаква драстична промяна в живота си, която, според вас, ще е глупава или прибързана. Пазете се от загуба, кражба или нежелан достъп до личната ви информация. Времето ще бъде благоприятно за финансовите ви дела или за работа с договор. Момчетата и момичетата ще имат много задачи и дейности, свързани със семейството. Предстоят важни разговори по различни актуални теми. Повод за събиране или динамична комуникация между роднините може да бъде едно важно събитие. Влияние в действията ви през тази седмица ще има от страна на хора, които ви обичат, и които винаги са ви подкрепяли.

Мъжете ще имат достатъчно задачи в дома си, затова избягвайте да се ангажирате с обещания, за които може да се окажете неподготвени. Ще имате късмет, но действието му може да се усети по-късно във времето. Ще имате важно преживяване с жена. Жените ще имат достатъчно работа, затова избягвайте да се товарите с допълнителни ангажименти. Любовният ви живот също ще изиска време особено, ако държите да запазите отношенията си. Добро развитие ще имат финансовите ви дела и дейности, от които ще очаквате реални или бързи приходи.