Седмичен хороскоп 4 – 10 декември (ВОДОЛЕЙ)

водолей

През седмицата от 4 до 10 декември ще се сблъскате с проблеми, чието разрешение няма да бъде възможно през този период. Най-вероятно, те ще бъдат свързани с имущество или собственост. Различни събития ще благоприятстват вашите действия за хармонизиране на любовните ви отношения. Изчистете недоразумения или се разделете с хора, чието вмешателство в живота ви вреди. Добро време за ново романтично запознанство, въпреки че човекът, с когото съдбата ще ви срещне, ще подходи към вас бавно и предпазливо, поради горчив опит от предишна връзка. Ще имате повече задачи и ще бъдете натоварени с повече работа, което ще изиска от вас по-добро планиране на дневния график. Ще ви зарадва писмо или телефонно обаждане от приятели, с които сте имали интересно минало.

Ще ви бъде интересно да комуникирате с хора, които имат някакво благоприятно влияние върху развитието на вашата личност. Добър период за семейно пътуване или посещение на роднини. Някои от вас ще имат интересна среща или кореспонденция с човек отдалеч. Момчетата и момичетата ще се наложи да се погрижат за по-малки брат или сестра, или други роднини. Здравето ви ще бъде нестабилно, най-вероятно поради несъобразяване с метеорологичните условия или поради контакт с хора, които имат вирусно заболяване. Това може да бъде сложна седмица за вас, натоварена физически, психически и емоционално, в която ще ви се наложи да покажете, че вече не сте деца.

Мъжете, които са по-активни, ще могат да постигнат значителни успехи. Шансове и благоприятни обстоятелства няма да ви липсват. Поради много причини ще ви се наложи да общувате повече или да действате заедно с хора, които живеят близо до вас. Ще правите планове за предстоящите празнични дни, като ще търсите идеи, с които да изненадате близките си хора. Ще ви зарадват думи, решения или действия на жени, които определено ще са във ваша полза и интерес. Жените ще имат достатъчно професионални задачи. Понякога ще ви бъде трудно да намирате време за почивка или за приятни занимания. Ще се окаже, че имате и изоставени или неизпълнени задачи от предишния месец или изминалата седмица. Възможно е пътуване предимно през почивните дни, но е възможно и да отложите такива, поради възникване на неочаквани обстоятелства.