Жени Калканджиева заплаши да съди варненска агенция

Жени Калканджиева

Източник "Телеграф"

Шефката на най-известната модна агенция у нас Жени Калканджиева е бясна на варненска агенция. За пореден път там организирали ревю, ползвайки името на „Визаж“. За това сигнализира самата тя в личния си профил във „Фейсбук“, след като в социалните мрежи бяха публикувани снимки от събитието с логото на агенцията на Калканджиева.

Дефиле

„Агенцията във Варна от много отдавна няма договор с мен. Да, те са били мои представители, но от години не съм подновявала договора им и те нямат нищо общо с нас. В тази връзка нямат право да използват името на “Визаж“, нито логото, което аз съм патентовала. Отказах да подпиша договора за представителство във Варна“, обясни пред “Телеграф” Калканджиева.

Модната шефка добави, че подобни ситуации в морския град с тази агенция имало и преди. Варненци многократно били предупреждавани. „Аз лично съм звъняла да говоря с тях, да не ползват марката, букера също многократно се е обаждал”, каза още тя. Според Жени нито моделите, нито ревютата отговаряли на нейните изисквания.

Съд

Калканджиева каза още, че ако във във Варна не си вземат поука от случилото се, ще си търси правата в съда. „Надявам се това да им е за урок. Да го приемат за предупреждение. Реших, че вече няма да премълчавам подобни кражби. Ако не се спрат, разбира се, че ще ги съдя“, завърши шестата в света.

Собственикът на агенцията от Варна каза, че няма намерение към момента да коментира ситуацията.

telegraph.bg

Прочетете още:

Неочакван финал в „Мастършеф“! Спечели варненка със замах