Четири от най-добрите слотове от Green Jade

зарове

Pixabay

Green Jade Games е малтийски разработчик на софтуер за игрални клубове, който произвежда продукти от 2018 г. насам. Четирите най-добри слота от този производител са описани по-долу.

Gladius K.O.

Този слот, пуснат на пазара през 2020, е посветен на древноримските воини гладиатори. Той принадлежи към категорията на машините със средна волатилност, а теоретичната му възвращаемост за играчите достига 95,09%. Онлайн казино избират тази игра като една от най-доходоносните.

Размерът на максималната печалба в играта за едно превъртане е 2 милиона игрални монети, а на едно завъртане играчът може да заложи сума, варираща от 0,50 до 500 монети. Игралното поле на машината има 4 реда и 6 барабана.

Печеливши комбинации могат да се създават на 50 линии. За съставянето им ще са необходими от 3 до 6 еднакви карти. Бонус опциите на машината са:

 • Бонус игра;
 • Повтарящи се завъртания;
 • Подредени символи;
 • Wild и Scatter.

Бюджетните икони в играта са представени под формата на карти за игра от 10 до асо. Те могат да донесат печалба от 50 до 7000 монети. Иконите със средни разходи са: Мечове, Брадви, Сребърна монета.

Те носят до 20 000 кредита. Най-скъпата икона е проектирана под формата на Златна монета, комбинациите с която ще дадат печалба до 40 000 кредита. Бонус играта в машината е игра за отгатване, под коя от чашите се намира монета.

Чукът на късмета

Този слот беше пуснат на пазара през 2018 г. Дисперсията му е на средно ниво. Сюжетът на играта е посветен на търсенето на съкровище. Размерът на минималния залог е 0,10 монети, а максималният залог е 100 монети. 

Най-голямата печалба в играта за едно завъртане е 100 хил. игрови монети. Комбинациите от печалби се създават в 50 направления. Игралната зона има 4 реда и 6 барабана. Показателят RTP на слота е равен на 94,99%.

Бюджетните икони са изработени под формата на:

 • Дърва за огрев;
 • Камък;
 • Сребърен прът;
 • Златна плочка.

Те носят не повече от 500 монети. Иконите със средно заплащане са: Изумруди, Ръкавица, Кофа, Духалка.

За комбинации с тях играчът ще получи от 40 до 2500 кредита. Към категорията на печелившите символи спадат: Клещи, Наковалня, Чук.

Тези икони в комбинации с награди носят от 80 до 5000 кредита. Играта разполага с уайлд символ, който се пада на барабани 2, 3, 4, 5 и 6. Той може да замества всички символи с изключение на Scatter. Scatter символът, който е под формата на сандък, активира кръгове от безплатни завъртания, когато се паднат 3 или повече.

Rednex K.O.

Тази машина е произведена от разработчика през 2020 г. Тя е посветена на приключенската тема. Размерът на минималния залог в играта е 0,50 монети, а максималният залог е 25 монети. За едно завъртане можете да спечелите до 100 хил. кредита.

Слотът е със средна дисперсия, а изплащането му достига 95,09%. Игралната зона се състои от 4 реда и 6 барабана. Печелившите комбинации могат да бъдат направени в 50 посоки. Те се създават от 3 или повече еднакви картинки.

Бюджетните икони са изработени под формата на: J, Q, K, A. Те носят от 2,50 до 300 монети. Средноплатежните символи включват: череп на бик, сода, банджо, човек.

За комбинации с тях играчът може да получи до 1 000 монети. Най-печелившата карта е представена под формата на Момичето, която дава в комбинации до 2000 монети. Машината разполага с бонус игра, която се активира при изпадането на 3 специални символа, и също така поддържа опцията за подреждане на символи.

Toin Of Gold

Този слот в стил ирландска приказка е посветен на темата за магията и фантазията. Той е представен на обществеността през 2020 г. Размерът на минималния залог в играта е 0,25 монети, а максималният залог е 100 монети.

За едно превъртане комарджията може да спечели до 50 000 кредита. Волатилността на слота е средна, а процентът на изплащане е 96,2%. Игралното поле е класическо 3х5. Платежните посоки в играта са 25 броя. 

Бюджетни икони: икони на карти от Валт до Асо. Те носят не повече от 80 монети. Към категорията на печелившите символи спадат:

 • Шапка;
 • Зарове: Шапка Зарове;
 • Детелина;
 • Подкова.

Горните символи дават печалба до 280 монети. Играта има Wild символи под формата на Чан със злато, както и Scatter символи под формата на Дъга. Първият замества други символи, с изключение на Scatter, а вторият активира безплатни завъртания в размер на 10, 15 или 20 рунда.