Първата приемна за 2024 г. откриват общинските съветници от групата на ГЕРБ във Варна

ВАРНА новини лого

Снимка "Фейсбук"

Първата приемна за 2024 г. откриват общинските съветници от групата на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Те ще се срещнат с граждани на Варна в централния офис на ГЕРБ на ул. „Сан Стефано“ 22 в следните дни и часове :

Д- р Лидия Маринова 23.01.вторник -17-18 ч. Д-р Лидия Маринова е член на ПК „Здравеопазване“, „Социални дейности и жилищна политиката“, „Финанси и бюджет“ и на Вр. К. „Структури и общинска администрация“.

Даниела Димова – 26.01.петък -12.30 -13.30 ч. Даниела Димова е член на ПК “ Култура и духовно развитие“, на „Архитектура и градоустройство“, на „Здравеопазване“ , на Вр.К. „Структури и общинска администрация“.

Жечка Георгиева и Юлиян Станев – 25.01.четвъртък -16.30 -17.30 ч. Жечка Георгиева е член на ПК „Благоустройство и комунални дейности“ , на „Наука и образование“, на „Финанси и бюджет“, на Вр.К. „Опазване и възпроизводство на околната среда“. Юлиян Станев е член на ПК „Благоустройство и комунални дейности“, на „Култура и духовно развитие“, на “ Младежки дейности и спорт“.

Прочетете още:

Емил Радев към ученици: Мислете и четете критично