ПП смениха Борис Бонев като номинация за председател на СОС

ВАРНА новини лого

Името на Цветомир Петров бе обявено официално като новата кандидатура на ПП-ДБ и СС за председател на Столичния общински съвет.

Петров бе представен от Цветелина Заркин от ПП, според която той притежава политически опит и мениджмънт в управлението на публични услуги. Освен това е млад и енергичен, със солиден опит.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера заяви, че въпреки обещанията и да се разговаря за председател и постоянно комисии от страна на Васил Терзиев, такъв не е провеждан. А името на Петров се върти в публичното пространство е било тиражирано от няколко дни, но не е обсъдено с никой.

Контрера предложи да се даде 30 минути почивка, за да се направят необходимите консултации, тъй като отново има три кандидатури от страна на БСП, ИТН и ПП-ДБ, СС.

„Иначе можем да си гласуваме с бюлетинките колкото си искате при един и същи резултат, а както стана ясно „срока ни на годност“ изтича на 13 февруари“.

Според Борис Бонев няма нужда от консултации на този етап, защото може да има избор и при първи тур, ако такъв няма то тогава да се съберат и да решават. „Не е изключено да имаме избран председател още на първи тур“, обяви Бонев от „Спаси София“.

Tribune.bg

Прочетете още:

Седми опит да бъде избран председател на Столичния общински съвет