Борисов ще открие регионална академия на Младежката организация на ГЕРБ в Плевен

Бойко Борисов

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще открие регионална академия на Младежи ГЕРБ в Плевен, съобщиха от пресцентъра на партията. Регионалната академия ще започне от 10:00 часа в парк-хотел „Кайлъка” в Плевен. В откриването с изказвания ще се включат председателят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и председателят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката. 

Във форума ще вземат участие над 100 младежи от областите Плевен, Ловеч, Монтана, Враца и Видин. Обучението се организира от Фондация „Ханс Зайдел“ и Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“. Сред лекторите на форума ще бъдат общинският съветник в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Вучев, зам.-областният управител на област Плевен Николай Абрашев, зам.-областният управител на София Стефан Арсов, олимпийският шампион по карате Ивет Горанова и други, съобщиха още от ГЕРБ. 

На 3 декември миналата година Младежката организация на ГЕРБ проведе Национална зимна академия в Сливен. В събитието се включи и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че младежите, които са бъдещите водачи и на които предстои да остави създадената от него партия, трябва да знаят нейната история и да надграждат. На 3 декември ГЕРБ отбеляза 17 години от основаването си като Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“.

От novini.bg

Прочетете още:

Бойко Борисов: Николай Костадинов ще оглави общинската структура на ПП ГЕРБ – Варна (ВИДЕО)