Джей Ло призна, че ревнува Бен Афлек от други жени

Джей Ло и Дженифър Лопес

Снимка tribune.bg

Дженифър Лопес призна, че ревнува, когато другите жени флиртуват със съпруга й Бен Афлек.

В интервю певицата се закани на останалите представителки от нежния пол „да не си играят с нея и да внимават“. По нейни думи, ако се стигне до ситуация да отблъсква фенките му, би постъпила по елегантен начин.

„Аз съм жена, не скачам на бой, но ако някоя припари по-близо до мъжа ми, ще й кажа да се отдръпне“. Тя споделя, че това не е първият път, в който заявява, че шеги с нея не бива да се правят, щом стане дума за любимия й Афлек, за когото се омъжи през юли 2022 г.

А двамата са по-влюбени от всякога. Джей Ло сподели, че Бен е човекът, който „я кара да се чувства желана и красива“, повече от всеки друг, когото е срещала през живота си. „Той всеки ден ми казва, че трябва да се ценя. Чувствам се спокойна около него“, сподели певицата и пред Vogue в по-ранно интервю.

По нейни думи тя най-накрая е достигнала момента, в който да се обича истински, благодарение на любовта, която й дава Афлек. „Заради него аз започнах да се приемам такава, каквато съм. Да обичам всичко, което правя, дори и да приемам грешките, които допускам“, призна Лопес.

От tribune.bg

Прочетете още:

Том Круз заряза руското гадже