Двама шампиони от „Шумен 61” с повиквателни за националния по хандбал

хандбал

Двама състезатели от шампиона на България по хандбал „Шумен 61” са получили повиквателни за националния отбор. Към предстоящия лагер сбор на представителния отбор ще се присъединят терминаторът в атаката на „Шумен” Бранимир Балчев и ултразвуковото крило Димитър Грозев.

Трикольорите се събират на лагер сбор в Бяла от 11 до 18 март, 2024 г. Първата тренировка на лъвовете е насрочена за 18 ч на 11 март. Балчев и Грозев неслучайно са попаднали в полезрението на селекционерите на националния отбор. Освен с безспорния авторитет, който са градили през годините с екипа на „Шумен 61”, двамата направиха невероятен рейд с клубния си тим от началото на шампионата и със сигурност ще го изведат отново на шампионския връх.

Бранимир Балчев е безпощаден в атаката на шуменци и не пропуска да огорчи съперника с голове – шедьоври като по учебник. Неслучайно феновете коментират, че любимецът им Димитър Грозев се движи на крилото със скоростта на светлината, притежава завиден нюх пред гола и невероятен хандбален интелект.

Прочетете още:

Започва записването за начално обучение по плуване във Варна за деца от 8 до 12 години