Кой гледа „Аз обичам България“? Кадиев обиди брутално Сърчаджиева, тя го „уби“ с поглед

„Аз обичам България“

Ситуацията в новото предаване „Аз обичам България“ не е никак спокойна. Наблюдава се известно недолюбване между водещата Александра Сърчаджиева и единият от капитаните на двата отбора, а именно Сашо Кадиев.

Двамата често се хапят в ефир, но в последния епизод синът на Сашо Кадиев нанесе жестока обида на водещата, която остана безмълвна, но ако можеше, би го убила само с поглед.

Кадиев много се раздава по време на игрите и често изрича неща, които не е преосмислил добре. Точно такъв коментар направи във втория епизод на предаването и успя да засегне водещата.

„С тази флорална рокля защо не отидеш някъде… на цветарския магазин“, затапи я той, а Александра в продължение на няколко минути мигаше срещу него и не можеше да каже нищо.

Сашо се опита да замаже гафа и да я успокои, че от продукцията ще изрежат тъпия му коментар, но пък в името на рейтинга това не се случи и зрителите видяха нагледно колко неловко се почувства водещата.

Тя пък от своя страна не крие антипатията си към Сашо и винаги помага и стиска палци повече на другия отбор с капитан Кедъра. Тъй като Кадиев често я засичал и тя се притеснявала и трудно води след това.

А пък феновете на шоуто като цяло неодобряват Сърчаджиева за водеща и искат старата водеща отпреди години. „Евелина Павлова беше доста по-забавна и лицеприятна. Алексадра само крещи и вика, не може да импровизира и просто не става за водеща на такъв формат“, гласи един от коментарите, пише „Шоу БЛИЦ“.

Прочетете още:

Ще сплоти ли скандалът със съседката Христо и Наум Шопови?