Форум „Кариери“ – 2024 в Икономически университет – Варна

ВАРНА новини лого

Традиционният форум „Кариери“ в Икономически университет – Варна ще се проведе присъствено от 26 до 29 март 2024 г. Той ще бъде открит официално на 26 март от 10.00 ч. в зала 1.

Висшето училище се стреми да предостави на възпитаниците си среда, която съчетава теоретични знания с практически примери от професионалния сектор. Тази формула за успешно кариерно развитие, изграждане на предприемаческо мислене, социална отговорност и прилагане на меки умения затвърждава устойчивите взаимоотношения между студентите и представителите на бизнеса вече повече от десетилетие.

Дванадесетото издание на форум „Кариери“ през 2024 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма. 73 фирми и организации са заявили участие в четирите дни.

Реализираните перспективи, ентусиазмът по време на интервю с представител от бизнеса, професионалното отношение на младите хора са част от емоциите, които в периода  26 – 29 март 2024 г. ще изпълнят Студентската улица в академичната сграда на Икономически университет – Варна, ет. 1 по време на четиридневното кариерно събитие:

  • 26 март – Туризъм
  • 27 март – Икономика, администрация и управление
  • 28 март – Финанси и счетоводство
  • 29 март – Информационни технологии и аутсорсинг

Повече информация за програмата и условията за участие може да получите от уебсайта на форум “Кариери” на адрес: http://forumkarieri.ue-varna.bg/

Прочетете още:

Икономически университет – Варна е домакин на конференцията „Време е за Update“, организирана от Програма „Развитие на човешките ресурси“