Печено тофу с розмарин и чесън

запечено тофу

Снимка gotvach.bg

Необходими продукти:

тофу – 200 г

царевично нишесте – 1 с.л.

розмарин – 1 к.л.

чесън на прах – 1 ч.л.

черен пипер – ½ к.л.

сол – на вкус

зехтин – 1 ч.л.

хранителна мая – 1 ч.л.

Начин на проготвяне:

Тофуто се нарязва на кубчета, които се поставят в купа.

Към тях се прибавят останалите продукти и се разбърква добре.

Изсипват се върху фолио или хартия за печене и се пекат на 200 °C за 20 минути.

След това, ако има нужда, печеното тофу се обръщат от другата страна и се запичат за още 5 минути.

От gotvach.bg

Прочетете още:

Кексов козунак

Пилешка запеканка с броколи и карфиол в сос с моцарела

Спанак с ориз и сушени домати