Борис Бонев поиска оставката на общинския съветник от ПП, шофирал пиян

Борис Бонев

Борис Бонев

Позицията на Спаси София е категорична – Благовест Георгиев, общински съветник излъчен от квотата на Продължаваме промяната, трябва незабавно да подаде оставка и да напусне СОС. Това заяви в своя позиция общинският съветник Борис Бонев.

„След, което да понесе всички законови последствия за абсолютно недопустимото и опасно поведение да шофира, след като е пил“, призова Бонев.

Скандалната новина съобщи първо ПИК. Късно снощи медията единствена даде първи подробности за пътния инцидент с Благовест Георгиев, катастрофирал с „Ауди“ на столичния бул. „Драган Цанков“, навлизайки в насрещното и блъскайки кола.

Очевидно неадекватният Георгиев бе отказал проба за алкохол и наркотици и се бе държал предизвикателно с патрулите на полицията, крещейки: „Аз съм общински съветник от ПП, член съм на транспортната комисия, ще ви унищожа!“

„Извинявам се и ме е срам, че като председател на общата група на ПП-ДБ и Спаси София се налага да пиша подобни публикации. Независимо дали си на публична позиция или не, никой няма право да застрашава живота и здравето на другите заради безразсъдното си поведение“, заявява още Бонев.

ПИК

Още по темата:

От ПИК! Белезници за човек на ПП след автомеле в София! Общинският съветник от „Промяната“ и преди карал пиян