Бойко Борисов: Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС - свободен сайт

„Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина“. Това заяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От отрече да го е познавал, но каза, че знае кой е.

„Питате ме кой прави чадър на митниците и контрабандата. От опита ми като главен секретар ще ви кажа: обменът отива при главния секретар. Не отива при портиера“, подчерта Борисов.

Той коментира и последната социология, според която преднината на ГЕРБ пред ПП/ДБ е 8%.

„Много хора, които видяха как колегите се възползваха от властта, това им е повлияло. Не на всички, но на много“, каза лидерът на ГЕРБ.

Министерски съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.

„Георги Гвоздейков е учредител на ПП, беше им знаме, символ. Безспорно честен човек е, така всички ще са спокойни“, подчерта Борисов.

„Имаме доверие на хората, които честно са си вършили работата”, каза той и добави: „В щаба за изборите, мисля, че всички ще приветстват решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да се проведат едни честни и демократични избори“.

Tribune.bg

Прочетете още:

Киро пищи от ужас: Безумие! Плашат ни, че няма пари. Това с кученцето е медийна кампания