Седмичен хороскоп 15 – 21 април (БЛИЗНАЦИ)

зодия близнаци

През седмицата от 15 до 21 април има голяма вероятност за неприятен конфликт с човек от близкото ви обкръжение, който ще ви изненада и не се знае как ще се развие. Опитайте да бъдете по-толерантни и разбиращи, избягвайте думи, които знаете че могат да наранят вашите близки или приятели. Прояви на ревност могат да поласкаят партньора ви, стига това да не прерасне в караница. Седмицата вещае разговори за събития в живота на жена, която живее в друго населено място. Възможно е повода за това да бъде нейното здравословно, емоционално или финансово състояние. Мнозина от вас ще са склонни към по-големи или необмислени разходи, което ще създаде напрежение с останалите хора от семейството ви, освен ако не живеете сами.

Като цяло, седмицата ще благоприятства вашия любовен живот и развитието на финансовите дела, създавайки за мнозина от вас нови възможности за работа или за осигуряване на допълнителни доходи. Всичко, разбира се, ще зависи от умението ви да вземате правилни решения и да действате с разум. Момчетата и момичетата ще искат да преживеят отново някои неща от детството си, но реалността, за съжаление, вече е друга. Може да ви се наложи да общувате или да работите с по-млади от вас хора. Тази седмица ще благоприятства пътувания по различни поводи и на различни разстояния. Възможно е да обмисляте или планирате едно предстоящо пътуване с приятели.

Мъжете ще усетят още от първите дни на седмицата нейната важност и необходимостта да покажат едно по-сериозно и отговорно поведение. Това ще бъде време не само за приключване на вече започнати задачи и ангажименти, но и за приключване на един етап от живота ви. Има неща, които отдавна е трябвало да останат в миналото: спомени, хора, надежди или мечти… Ще бъде полезно общуването с хора, които живеят на разстояние от вас. Жените ще се наложи да се нагаждат към характера на трудни хора, на непознати такива или на хора, за които знаете, че имат негативно отношение към вас. Трудностите в семейството или с хора от кръга ви роднини ще възникнат поради неотстъпчив характер и инат. Това ще бъде благоприятна седмица за различни действия важни за вашите имуществени или имотни интереси и планове.