Седмичен хороскоп 15 – 21 април (РИБИ)

зодия риби

През седмицата от 15до 21 април ще възникне напрежение около пътуване или сложни събития в живота на близки хора. Възможно е тези притеснения да имат отношение към здравето на роднина или приятел, който живее в друго населено място. Това е трудно предсказуема седмица, тъй като носи различни затруднения и усложнения. Интуитивно ще намерите най-доброто решение за развитие на план или ангажимент, свързан с ваше дете или млад човек от близкото ви обкръжение. Ще има интересни новини с роднини или приятели, които ще постигнат някакъв успех или ще преживеят събитие в личния си живот. Някои от изненадите през периода ще бъдат свързани с решение или с промяна в живота на жена – нещо, което ще изглежда интересно и перспективно. Някои от вас, водени от силните си емоции, ще вземат внезапно решение за промяна в начина си на живот или в стила си на обличане. Внимавайте с финансови документи, с различни плащания, които ви се налага да направите.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят едно по-сериозно отношение към своите задачи в училище, в университета или в кариерата. Въпреки желанието ви да имате повече свободно време за приятни занимания, ще ви се наложи да поставите на първо място тези ваши задължения. Някои преживявания през тази седмица ще ви накарат да размислите относно техния смисъл и дали съдбата ви изпраща някакво послание с тях. Доколко ще разгадаете това ще зависи от степента ви на духовно развитие, нещо за което възрастта няма никакво значение. През тази седмица ще може да постигнете добри финансови резултати, ако работите или сте обвързани с дейност, която ви носи някакви приходи.

Мъжете ще насочат вниманието си в очакване развитието на някои събития или отношения, като ще предпочетат да заемат ролята на зрители и някой друг да определя развоя на нещата. Възможно е тези ситуации да са на разстояние от вас и вие само да изчаквате получаването на информация. Много изненади и неочаквани случки е приготвила тази седмица за вас, така че бъдете готови да ги приемете спокойно и бързо да се адаптирате към промените. Жените ще имат интересни срещи и разговори с приятели от различни разстояния, както и може да създадете нови приятелства. Силно влияние върху делата и най-вече върху настроението ви ще има от страна на хора, с които имате дългогодишни отношения. Седмицата предполага към пътуване, основно на кратко разстояние. Възможни са неприятни новини свързани с ваши познати или приятели, които живеят в друго село, град или държава.