Седмичен хороскоп 22 – 28 април (КОЗИРОГ)

козирог

През седмицата 22 – 28 април ще възникнат изненади в любовния ви или личен живот. Интересно развитие ще имат отношенията ви с партньор, с когото си комуникирате виртуално. Могат да възникнат неочаквани романтични отношения. Ще имате най-разнообразни отношения с хора отблизо или далеч, с различни по емоции и развитие. Някои ще намерят начин да ви обидят или засегнат с грозен коментар, но други ще ви зарадват и ще ви дадат надежда за важни за вас въпроси и отношения. Старайте се всячески да овладявате нервните ситуации, гнева си и желанието да се противопоставите и да влизате в конфликт с други хора. Не е време за подобни действия – могат да ви въвлекат в много неприятни отношения и дори физическа саморазправа. Здравословно също не сте в най-добрата си форма, затова избягвайте психическо и физическо натоварване.

Повод за разговори и срещи може да бъде важно събитие в живота на близък човек. На някои от вас ще се наложи много бързо и практично да се справят с неочаквана ситуация в дома си. Момчетата и момичетата ще изпаднат в ситуация, в която ще трябва да спрат и сериозно да помислят преди да продължат напред. В някои неща трябва да подходите много сериозно и в никой случай да не си позволявате шеги, своеволия или рискове. Неприключени задачи от изминалата седмица или неуспехи могат да ви върнат към ваши предишни задачи и задължения, до тяхното правилно или успешно приключване. Седмицата ще се запомни със събитие в живота на момче или млад мъж от кръга ви съученици, приятели или родственици.

Мъжете трудно ще могат да планират каквото и да е било. Ще започнат да изникват неочаквани ситуации, неочаквани телефонни разговори, срещи или други промени. Здравето ви може да изиска внимание или да ви се наложи да понамалите темпото, с което сте работили досега. Избягвайте да задълбочавате конфликти или спорове с хора около вас, тъй като и двете страни ще имат право да защитават своите позиции. В тази ситуация трудно ще може да се определи кой е прав и кой не е. Жените трудно ще поддържат добро настроение, лесно ще се разочароват, депресират или отказват от вече започнати действия. Влиянието на жена, ваша роднина или приятелка, ще подсили негативните емоции у вас, което ще ви навреди. Игнорирайте думите ѝ или се отдалечете от нея за известно време. Успеете ли да се съхраните психически и емоционално от негативни влияния, то ще има за какво да се зарадвате, кого да обичате и най-вече – кой да ви обича.