Седмичен хороскоп 22 – 28 април (СТРЕЛЕЦ)

стрелец

През седмицата 22 – 28 април ще имате възможност и ще бъде добре за вас да приключите с важни ангажименти с близък човек или с някой, с когото сте свързани професионално. Като цяло, седмицата ще благоприятства действия, свързани с деца и с млади хора, независимо дали те са от собственото ви семейство или не. Благоприятен период за зачеване на дълго чакано дете или раждане. Внимание ще изискат финансовите ви дела. Мнозина от вас ще получат неприятна новина, свързана с роднина или с приятел, който живее в друг град или държава. Това ще бъде емоционална седмица за пътуване за тези от вас, които използват собствен транспорт. Ще бъде много важно да сте уверени в изправността на автомобила си и да спазвате правилата за движение по пътищата.

По-категорично ще трябва да разрешите  неприятности с роднина или приятел, който се опитва да се възползва от вашата добрина или от личните ви контакти. Момчетата и момичетата ще се натоварят в търсене на трудни, но необходими решения за излизане от неприятности, които вече са възникнали в семейството, в училище или на работа.  Възможно е да сте изпуснали точния момент за безпроблемното им разрешаване и сега подобни действия да се окажат много по-трудни, изискващи неприятни компромиси или някакъв вид загуба, отстъпление от ваша страна. През тази седмица внимавайте с личните си документи и телефон, които могат да бъдат обект на кражба, нежелано любопитство относно информацията, която съхранявате в тях.

Мъжете ще имат очаквания за една по-освободена откъм емоции и напрежение седмица, но доколко тези неща ще се случат ще зависи в голяма степен от действията ви през предходната седмица. Това особено важи за всичко, което е свързано с пари, с различни плащания, с финансови документи и други подобни. Внимавайте в общи дейности, които ще имате с други мъже или обещания, които ще си размените с тях. Ако имате очакване за получаване на финансова подкрепа от страна на друг човек може да се разочаровате. Жените има вероятност да погледнат нереалистично на осъществяването на свой план или идея, с които смятат да се ангажират през тази седмица. Възможно е да разчитате на обещание, което няма да бъде изпълнено или на пари, които реално не притежавате в този момент. По-голямото напрежение през тези седем дни неминуемо ще се отрази на здравето ви. Не допускайте манипулативни действия от страна на хора около вас, защото определено те не са за ваше добро.