Седмичен хороскоп 22 – 28 април (ВОДОЛЕЙ)

водолей

През седмицата 22 – 28 април ще трябва с по-голяма организираност, търпение и воля да разрешите някои неприятни ситуации в живота си. Това е благоприятно време за разчистване на безперспективни ангажименти и отношения, на неща които ви създават дискомфорт и стрес. Ще може да постигнете хармония в любовните си или семейни отношения, понякога с цената на компромис от едната или другата страна. Може да зарадвате себе си или близките си хора с някаква придобивка. Няма да може да контролирате събитията, но ще може да вземете участие в тях. Не се вторачвайте прекалено настоятелно в неща, които очаквате да се случат и не приемайте драматично тяхното отлагане или отмяна. Научете се да следвате естествения ход на събитията в живота си, както и на тези, които засягат обществото, в което живеете.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за работно пътуване. Ако все пак се налага такова, имайте готовност да преодолеете различни неочаквани ситуации. Момчетата и момичетата ще преживеят приятни емоции със съученици или приятели, които, също като вас, ще са ентусиазирани от новия сезон в природата. Новите багри на цветовете около вас ще ви заредят с енергия и желание да сътворите нови неща, да изненадате близките си с вашите умения или постижения. Неочаквана среща или ново познанство ще внесе допълнителни емоции в тази наситена откъм събития седмица. В цялата тази еуфория, която ще цари около вас, ще бъде добре да намирате време, в което да оставате сами със себе си, размишлявайки върху преживяното и върху това, което смятате да бъде ваш приоритет през следващите дни.

Мъжете ще се наложи да направят няколко крачки назад, да огледат още веднъж работа, която смятат за завършена или да размислят върху отношения, за които са взели решение да приключат. Едно здравословно неразположение може да ви покаже докъде стигат вашите възможности, какво не трябва да правите или какво не трябва да ядете. Седмицата може да ви ангажира със здравословен или семеен проблем в живота на близък човек. Жените ще имат настроение за пътуване, за повече общуване с хора от различни разстояния, за посрещане на гости или за участие в различни приятелски или обществени събирания. Събитие в живота на човек от кръга ви роднини може да бъде повод за събиране или за по-динамични разговори по телефона с близки и приятели. През тази седмица въпреки благоприятните тенденции, които носи със себе си не трябва да си позволявате да бъдете разсеяни. Едно такова поведение може да предизвика желание на някой да ви ощети по някакъв начин.