Вижте кои са най-слабохарактерните зодии

Щастливи хора във Виена, Австрия

снимка: gettyimages

Има качества, които са наистина достойни за уважение, като например силна воля, искреност и прямота, но пък има хора, които определено не се доближават до тези характеристики и по-скоро се нареждат в другата крайност. Слаби, безхарактерни и вечно колебливи тези зодии трудно взимат решение, по който и да е било въпрос. Това са зодиакалните знаци, които минават между капките. Като безгръбначни мекотели рядко успяват да изкажат гласно това, което мислят, да тропнат с крак, тогава, когато ситуацията го налага. Изпитващи страх и от своята сянка тези зодии предпочитат да се “присламчат“ до някой, който е значително по-смел и ловък за да могат да оцелеят в този суров свят.

Разберете кои са най-слабохарактерните зодии, които не могат да контролират никой процес в своя живот и към които останалите знаци нямат никакъв респект.

ДЕВА
Девата е като една голяма “безгласна буква“, на пръв поглед свръх общителна, на второ четене – нищо важно не казваща. За тази зодия е по-добре да се свие на кълбо и да потърси закрилата на някой сравнително по-силен човек от нея, до когото може да се чувства спокойна и защитена, в противен случай може да наблюдавате, как съмненията и самокритичността са способни да погълнат този знак и да го обезличат, още повече отколкото е в момента. Когато трябва да се взима конкретно решение Девата е готова да даде акъл, но не и да застане зад някаква ясна позиция, която да отстоява пред другите. В повечето случаи от страх да не бъде изолирана от своя социален кръг, Девата предпочита да се наглася, според събитията и просто да минава винаги между капките. Липса на воля, липса на категорично отстояване на принципите и липса на самоконтрол са нещата, които не позволяват на този знак да бъде лидер и да изпъкне с някакви по-силни качества пред другите.

РИБИ
Рибите също са един от знаците, който просто се “наглася“, както му е удобно и според това каква изгода може да получи от конкретната ситуация. За Рибите не е важно да имат собствено мнение, по-скоро предпочитат да се прикрепят до някой, който може да ги ръководи и насочва по неравния и стръмен път без да се налага самите те да си преместят пръста за да подобрят живота си. Лениви, безхарактерни и неустойчиви Рибите не успяват да изпъкнат с нищо пред другите зодии, нито с харизма, нито пък с лидерски умения, защото тяхната природа не им позволява да упражняват особен контрол над другите. Може да забележите как в опитите си да бъдат чути Рибите започват да прекрачват тънката границата на допустимото и просто усилват невротично децибелите, като смятат, че това е най-правилната стратегия другите да ги забележат. Но уви по този начин само успяват да покажат на хората около себе си своята несигурност и многобройни слабости.

ВОДОЛЕЙ
Тихата вода е най дълбокоа и това се отнася с пълна сила за Водолея, който мълчаливо се движи напред и плува незнайно накъде. Дори и с риск да се удави този знак ще предпочете първо да се допита до своите близки преди да се нагърби с каквото и да е било важно решение в живота си. Дори и на 50 годишна възраст Водолеят си остава като малко и объркано дете движещо се без цел и без посока. Слабият характер на този знак често е причината Водолеят да губи добри възможности за издигане в работата, както и да дава заден ход, тогава, когато е започнал да усеща, че любовната връзка, в която е попаднал случайно е започнала да става сериозна. Тази зодия трудно поема отговорнст и още по-трудно застава зад решенията си, което я прави една от най слобохаркерните и безгласни букви след всички зодии.

Източник: „HighViewArt“

Четете още:

Седмичен хороскоп 13 – 19 май 2024 г. (ВСИЧКИ ЗОДИИ)