Бойко от Бургас: Държава, в която има партия като ПП, няма как да излезе от кризата (ВИДЕО)

Бойко в Бургас.

Снимка Христо Стефанов/БТА - свободен сайт

България в момента няма посока. Дано българите проумеят и разберат, че с разделена държава няма как да излезем от кризата. Българите трябва да знаят, че за тези три години ще берем горчиви плодове. Това каза днес в Бургас лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомни, че е поемал държавата след финансовия колапс, известен като „гръцката криза“, както и след миграционната криза.

В морския град Борисов откри предизборната кампания на партията. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и др.

„С коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е умен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи – да се вдигнат данъците“, каза Борисов.

„Толкова коварно всичко са подготвили последните 3 г. – лъжа до лъжа. Оставихме (Румен) Спецов, че да не могат да се измъкнат и да кажат, че е имало корупция“, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към журналистите в Бургас. Той разказа за последния път, в който е бил в града – по време на предходна предизборна кампания.

„Лавина от въпроси зададохте, защото тогава академикът плашеше с оставка, какво ще стане, ако затвори петролната рафинерия, бензинът ще стане 4 лева. И аз ви казах – хора, те ви ограбват, вземат ви по един лев на всеки литър бензин и дизел. И сега, мили мои, като няма дерогация, колко е горивото? Защо е било по 4 лева, замислете се“, каза Борисов.

„4 години ГЕРБ ни няма – коя корупция спадна? Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата и накрая обвиняват пудела! Българите трябва да знаят, че много трудно ще излезем от тази криза. ПП защитаваше най-яростно руските интереси и 100% от газа в момента в България е руски. Г-н Петков каза – да, молекулата е руска. Това значи, че целият газ е такъв. Защо не се сложи забрана, както за петрола? Посредниците печелят огромни пари на наш гръб!“, посочи Бойко.

„С Мария Габриел положихме огромни усилия да има правителство. Чудех се с какво да отстъпя. Тези хора след последните 3 години са се облагодетелствали много, обществото разкри схемите им и си направиха сметката, че с Габриел като премиер ще стигнат дъното. В записа от техния национален съвет Асен Василев казва, че Мария Габриел е просто един заложник, че ротация няма да има и след 9 месеца ще бутнат правителство. А ние с нея като будали правим стратегии“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

Видео:

Прочетете още:

Убийствен анализ в ПИК TV: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)

Купуването и продаването на гласове е престъпление.