Екатерина Захариева съсипа бивш министър от ПП-ДБ за мафията в институциите

Захариева и Богданов

Колаж ПИК

Които са събрали най-голямо доверие, те трябва да управляват и то с ясни рамки и с правилата на демокрацията, които казват, че тези, които спечелят изборите, трябва да имат най-голяма тежест при разпределение на мандатите и в Министерски съвет. Това коментира Екатерина Захариева от ГЕРБ пред бТВ.

Богдан Богданов от ПП-ДБ заяви, че държавата е окупирана и трябва да се изтръгне от ръцете на мафията, която използва институциите за личен интерес. Лицата са документирани и те са санкционирани за корупция и за работа с руската държава. Това ще приключи, когато държавата е обратно на гражданите, каза той.

Вие управлявахте с Пеевски и Борисов, а сега казвате, че се борите срещу мафията, отбеляза Станислав Балабанов от ИТН.

Това, че седнахме на една маса с Магнитски, беше грешка, каза Богданов.

Но вие сте министър на Пеевски, контрира Балабанов.

Г-н Богданов, 9 месеца бяхте министър, вие каквото направихте за това да изтръгнете институциите от мафията, какво направи министърът на финансите да изтръгне институциите от ръцете на мафията, съсипа го Захариева.

Не съм споменавал ГЕРБ, там има стойностни и честни хора, с които ние може да работим. Смятате ли, че е правилно санкционирани хора да са на ключови позиции, заяви Богданов.

Аз не харесвам Асен Василев, който еднолично ни извади от пакета с Хърватска за Еврозоната и ни забави с две години, отбеляза Екатерина Захариева.

ПИК

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетете още:

Николай Рашков: ГЕРБ единствена поставя транспорта като национален приоритет