Бойко от Кърджали: Само ГЕРБ гарантира инфраструктура, образование, култура и нулева миграция (ВИДЕО)

Бойко в Кърджали

Снимка и видео от "Фейсбук"

С посещение на средновековния манастирски комплекс „Св. Йоан Предтеча“ започна обиколката си в Кърджали Бойко Борисов.

„Без вас нямаше да се случи този духовен оазис“, поздрави го отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания „Бойко, Бойко“.

„12 г. аз съм депутат от този регион. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, защото държавата стремглаво върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на Промяната, който ще унищожи България“, каза пред партийния актив Цвета Караянчева.

„Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита – колко е лоша ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 г., която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква“, заяви на свой ред водачът на евролистата на ГЕРБ Росен Желязков.

„Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания, допълни Желязков. И обясни, че след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат. Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принципите си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си“, допълни той.

„Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той три пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има“, завърши Желязков и даде думата на Борисов.

„По време на Възродителния процес се намразиха съседи. Нищо по-страшно няма от разделението на религиите. Инфраструктура, образование, култура и нулева миграция, това мога да ви обещая. В този регион етническата толерантност трябва да бъде въздигната в култ. Няма нищо по-страшно от разделението. Сигурен съм като видях водача на ДПС и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно. Трябва да показваме как се работи. Да не се изостря напрежението до такава степен, че после да не можем да си кажем добър ден. Именно заради това Цвета Караянчева води листата“, каза Бойко Борисов пред събралото се мнозинство.

„Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София. Най-добрите отношения с Турция сме го имали ние. За първи път ЕК даде на България да е домакин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам кадри, на които аз карам джипката, Ердоган стои като бодигард до мене. А отзад – тримата най-важни на ЕС“, обясни Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

ПИК

Прочетете още:

Demokrat.bg: Делян Добрев навря чадър на Асен! Че и го разтвори за кеф на пълна зала в Хасково