Нумеролог: Вотът на 9 юни ще ни прати пак на избори още тази година

Избори 2в1

Снимка novini.bg

На ГЕРБ-СДС им предстоят да влязат в нестандартни коалиции с два възможни пътя. Асен Василев, Кирил Петков и Христо Иванов пилеят енергия в посока, която може да се окаже неточната.

12 е късметлийско число за „Възраждане“, които ще увеличат резултата си на 9 юни, но големият им скок ще е на следващите предсрочни избори.

Нели Колева, нумеролог: Вотът на 9 юни ще ни прати пак на избори още тази година

– Инж. Колева, благоприятна за избори от гледна точка на нумерологията ли е датата 9 юни 2024 г.?

– От нумерологична гледна точка 2024 г. е под засиленото влияние на цифрата 8, която се свързва с планетата Уран.  Аспектите на 2024 г. имат връзка и с планетата Сатурн, която се свързва с реда, стремежа към властване, надмощие, дори диктаторство. Това сочи, че коалиционните партньори трудно ще влизат в договорки и споразумения.

В съставните енергии на датата 09.06.2024 има активност само от годината. Денят на изборите 9, както и месец 6-и са цифри, които са енергийно затворени.

Номерът на бюлетината не може да даде точна информация коя партия ще спечели и кой ще бъде лидер в изборния ден. Но според анализите на числата по датата на вота можем да се ориентираме коя от партиите има повече предимства пред друга.  Позитивен номер невинаги гарантирана победа.

Нумерологични изчисления сочат, че датата на предстоящите избори дава редуцирано нумерологично число, чийто сбор е 59. Денят на предстоящите избори се свързва както с планетата Меркурий, така има и плутоново влияние.

От астрологична гледна точка – плутоновото влияние в редуцирания ден 59 може да провокира непочтеност, интриги, партийни битки за лична изгода.  Астрологично – Плутон управлява всичко, което е скрито, тайно, подмолно.

В нумерологията и астрологията 5 се свързва и с властта. Но това е неустойчива вибрация с тенденция за бърза промяна.

Според кармата на годината 2024, както и на датата на изборния ден 09.06.2024 има тенденция да се появят невъзможни коалиции без перспектива като продължителност. Тенденцията, идваща от деня на изборите, е да се наложи да отидем на нови избори до края на 2024 година.

– Какви шансове дава числото 22 за явяването на коалицията ГЕРБ-СДС?

– Претендентите за първото място на тези избори са ГЕРБ-СДС. Според нумерологията

числото 22 дава голям тласък на своя притежател, но поема и тежки кармични уроци.

Числото 22 при редукция може да премине по два пътя – както през 11, така и през 4. В позитивен план 22 може да бъде организирана, съзидателна и будна вибрация, може да еволюира положително и да е гъвкава.

В негативен аспект, минавайки през цифра 4, вибрацията не е така хармонична, става критична, дори  авторитарна. Редица нумерологични изчисления сочат, че г-н Борисов и ГЕРБ имат засилено влияние, с тенденция за спечелване на изборите. Анализирайки рождената карта на г-н Борисов, пред него се появява нов съдбовен шанс, който се проявява в месец юни, когато са изборите.

Следвайки цифрите, ГЕРБ-СДС имат водеща роля да спечелят лидерското място, но без шансове за самостоятелно управление. На ГЕРБ-СДС им предстои да влизат в нестандартни коалиции – двустранни, тристранни.

Периодът от изборите до края на 2024-та е с нестабилна тенденция при сформиране на коалиционен кабинет. Времето след изборите е частично податливо на създаване и влизане в коалиции.

Според нумерологични тълкувания дори да се състави коалиционен кабинет, почти е невъзможно той да е с голяма продължителност. Между лидерите се очаква да има спорове, конфликти, докато се стигне до единомислие и съгласие.

– Ще донесе ли 14-ицата успех на ПП-ДБ, за да избегнат сериозен срив?

– Номер 14 предполага трудности, спънки, напрежение, спорове, докато се стигне до съглашение. Според астрологията има сатурново влияние в номер 14, както и на Меркурий, което често води до спорове и конфликти. Но четворката дава и борба за надмощие, стремеж към лидерство.

ПП-ДБ трудно могат да се коалират със старите партньори от „сглобката“ или да намерят нови.

Според нумерологичен и астрологичен анализ през април 2024 г. Кирил Петков смени вибрация на личната година, което променя рождените му моментни характеристики. Според новата вибрация, в която се намира г-н Петков, човек е непостоянен, лесно се появяват разногласия при колективна работа и непрекъснато може да се търсят нови партньорства.

Нумерологично хороскопите на тримата водачи – Асен Василев, Кирил Петков и Христо Иванов от ПП-ДБ, са напрегнати както към деня на изборите, така през целия месец юни и до септември включително.

Астрологични изчисления сочат разпиляване на енергията на тримата лидери в посока, която може да се окаже неточната. Личният хороскоп на г-н Асен Василев е със сатурнови характеристики. Личната му година има и марсово влияние, а в комбинация двете вибрации пораждат както промени, така и възможна криза, стагнация.

За Христо Иванов, който ще смени не само лична година, но и ключови параметри в рожден хороскоп през септември 2024-та, посоката е видимо нова, различна от досегашната в коалицията.

Това не дава добра тенденция ПП-ДБ да са ключов фактор на предстоящите избори през юни.

– Може ли числото 28 да помогне на ДПС да извоюва втора позиция на тези избори?

– Двойката се свързва с Луната и дава мекота, хармония в живота, стремеж към избягване на конфликти. От астрологична гледна точка 8 е число на по- големи отговорности.

Като цялостна структура числото 28 има стремеж към лидерство, иска да доминира, намира начини да преодолява трудностите. В негативен план – има склонност към чести промени, стремеж към водеща роля при партньорство.

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски има динамичен хороскоп, с позитивни параметри към момента на изборите през юни. Това обаче не означава, че ДПС могат да извоюват втора позиция на изборите.

Според нумерологичния анализ рождената композитна карта на Делян Пеевски сменя вибрация на лична година през юли 2024, след изборите, което води до структурни промени и по-голяма нетърпимост и критичност при колективни отношения, тъй като новата вибрация е със сатурново влияние.

– Късметлийско ли ще се окаже числото 12, с което „Възраждане“ ще участват на изборите? Ще успеят ли националистите да постигнат пик в НС и в Европарламента?

– Като нумерологична характеристика числото 12 е късметлийско. Двойката в астрологията отговаря на Луната и управлява обществото, стреми се да помага, избягва конфликтни ситуации и напрежение.

Астрологично – тройката като сбор на 1 и 2 се свързва с планетата Юпитер и дава растеж, развитие, надграждане.

Към момента е налице добра тенденция „Възраждане“ да спечели много повече гласове, отколкото на предишните избори. При бъдещи предсрочни избори партията дори може да удвои своя резултат. Числата и звездите продължават да са благосклонни към лидера Костадин Костадинов, който трупа позитиви и популярност,  и към партията му.

– Ще успее ли „БСП за България“ да спре пропадането с 24-ти номер?

– Числото 24 има редуциран сбор 6. Тази нумерологична вибрация е склонна да прави компромиси, добре работи в общност. При колективни ангажименти се стреми да помага на околните, подкрепя ближния, съдружника.

В нумерологичен план номер 24 винаги прави компромиси, съпричастен е към страданието на другите. Лесно може да се приспособява, може и да лавира. Това идва от влиянието на цифра 2 и 6, астрологично отговарящи на Луната и Венера.

Двойката нумерологично е символ на плавно обединение, търси съглашение. Може да влиза в договорености, разчита на доверието и симпатията. Според знаците на нумерологията лидерът на БСП г-жа Корнелия Нинова се намира в лична година с вибрация 7, има и сатурново влияние, което във времето ще доведе до нова организационна структура.

През юни рождената характеристика на г-жа Нинова като личен месец е единица, което дава стремеж партията да увеличи избирателите. Липсва обаче голямо разгръщане.

– Какво ще донесе на ИТН номер 1, с който ще се явят на 9 юни?

– Единицата в нумерологията е символ на лидерство. Свързва се с ново начало, израстване, успех, напредък, постоянство. Цифрата 1 може да поеме големи отговорности и дарява личността с много позитивна енергия. Отговаря за вярата, надеждата, принципите, има праволинейна вибрация. При още позитиви единицата спазва обещанията си, последователна е в действията си. Тя е съзидателно число, с будна енергия.

Според знаците в нумерологията – подкрепата за ИТН с лидер Слави Трифонов се увеличава.

Според рождени характеристики – Тошко Йорданов смени вибрация на лична година, която му носи по-голяма устойчивост, възможност да отстоява позициите на партията. Вибрацията се свързва с планетата Юпитер, която е късметлийска – човек може да бъде зачетен подобаващо и гласът му да е чут.

В периода до рождения си ден през октомври Слави Трифонов е в лични месеци на завишена активност и отговорности.

 – С номер 9 на 9 юни ще се яви „Солидарна България“. Ще се окаже ли това щастливо съвпадение за коалицията на Ваня Григорова и Мая Манолова?

– Числото 9 е символ на промяна, често пъти дълбока и неочаквана. Хората с това лично число могат да са в служба на общност, на бедните. Освен това числото 9 може да привлича последователи след себе си. В негативен план деветката се стреми към властови, политически позиции, лесно може да извлича дивиденти в своя полза.

Според рождените данни на лидерите новата формация „Солидарна България“ може да е ключов фактор за период от около 1 година, след което предстоят промени в коалицията.

От анализа на числата се вижда, че тези трансформации са породени от рождената характеристика на г-жа Мая Манолова, която скоро е сменила вибрация на лична година и към момента се намира в нова цифра на личната година, която по-лесно предполага съдружие, работа в група, колективна дейност. През 2025 г. с промяна на вибрацията на г-жа Манолова предстоят структурни промени, засягащи „Солидарна България“.

– Ще успее ли новото дясно обединение „Синя България“ на проф. Вили Лилков и д-р Петър Москов да влезе в 50-ия парламент с номер 3?

– Номер 3 според цифрите в нумерологията е късметлийска вибрация. Символиката се свързва с планетата Юпитер. Умее да надгражда, да се реализира, търси симпатия и доверие сред хората.

Астрологични изчисления сочат, че за месец юни 2024 г. г-н Лилков се намира във вибрация с повишена активност. Но в по-дългосрочен план сменя важни компоненти в рожден хороскоп, което е ключов момент и изчерпва активността.

Астрологични и нумерологични характеристики сочат, че г-н Петър Москов е в лична година, подходяща за сдружаване, колективна дейност, но вибрацията се променя и се изчерпва с рождения ден на г-н Москов през декември.

– Какво вещае нумерологията за периода след изборите?

– Космичното значение на цифрите от 2024 е да се появяват нови лидери. Предстои да видим шарен, неспокоен парламент. Нумерологични, астрологични характеристики сочат, че от 2020 г. планетата Земя навлезе в нова епоха. Това е нов глобален преход и към Земята идва коренно различна нова енергия на дълбока трансформация. Човечеството е в нов космичен цикъл, който продължава до 2030 г. и е свързан с чести трансформации в политическия живот в България.

Промените ще се усетят с по-голяма сила през идните 3 години – 2025-а, 2026-а, 2027-а.

Предстоят неразбирателства както при съставянето на кабинет, така и в парламента. В пъстрия 50-и парламент, който предстои да бъде избран, трудно ще има диалог между партиите. Ще има раздори, конфликти, спорове, докато участниците намерят общ език.

От гледна точка на числата – съставянето на правителство с голяма продължителност във времето няма голям шанс.  До края на 2024 г. тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на страната. От пролетта на 2025 г. отново има тенденция за политическа нестабилност за България.

Хороскопите на почти всички лидери на партии имат видимо напрегнати аспекти още от юни 2024-а, и особено в периода от месец ноември 2024-а до  април-май на 2025 г. Това е период, изпълнен с напрежение.

 Визитка

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ в София (днешния Технически университет), специалност „Изчислителна техника“. Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала. Авторка е на 5 книги по нумерология. Изградила е „Садоха Нели Колева“ – нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки – нумерология, астрология и кабала. Провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти – биополева живопис. Картините са носител на космична и ангелска енергия.

flashnews.bg

Прочетете още:

Бойко от Кърджали: Само ГЕРБ гарантира инфраструктура, образование, култура и нулева миграция (ВИДЕО)

Купуването и продаването на гласове е престъпление.