Ергенът Алек бил смотаняк (ФОТО)

Александър Младенов

Александър Младенов

Простотията на Алек Младенов изпъкна за пореден път след изцепката му, че никога не е виждал руси турци. В същото време голяма част от зрителите го оприличават на турски актьор, който са преобладаващо руси, синеоки и синеоки. Момъкът, който уж търси любовта на живота си в шоуто обаче заключи, че не е виждал руси турци, предаде kliuki.bg.

Това породи множество въпроси сред потребителите на социалната мрежа като водещият е дали има телевизор в дома си. Те не могат да се начудят на акъла на блондина, който през последните години е претърпял пълна метаморфоза във външния си вид.

Заслугата за тази промяна обаче е изцяло на екипа на шоуто, който подложил Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърнат в това, което зрителите виждат, тъй като едва ли някоя би се наредила на опашка за сърцето му при предишния му вид.

Появилите се стари негови снимки в интернет пространството предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, преобладаващата част от които са подигравателни. Оказва се, че преди участието му в „Ергенът“, Алек е имал вид на типичен зубър и ако беше участвал в холивудска продукция, то несъмнено щяха да му зачислят ролята на най-големия задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.

„Стига, бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки момичета да се редят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са преправили от – до, сигурно бая време им е отнело“, гласи един от най-меките коментари по темата.

Източник: „Уикенд“

Прочетете още:

Пръкна се професията балонеса