Радев се оказа участник в руската хибридна война срещу България

Радев и Путин

Снимка БГНЕС/архив

Доц. д-р Момчил Дойчев, Нов български университет:

„Всеки ден, в който тази война продължава, е пагубен за Украйна, Русия и всички нас. Това се отразява неизбежно на всички избори – и в Европа, и в САЩ, и навсякъде по света. Ние ще избираме на тези и на следващите избори между войната и мира. Всеки наш гражданин е длъжен да си дава сметка за това“.

Това вчерашно изказване на т.нар. „български президент“ – президент за „българските“ путинофили, тиранофили и мракобеси – всъщност повтаря най-новата руската хибридна опорка. Тя първо бе спусната по руския „Первый канал“ преди 2 месеца в предаването „Большая игра“. В това предаване участва и прононсирания като главен руски шпионин Николай Малинов, – избран за „генеральный секретар“ на новия Коминтерн – шеф на Рашистерна на Путин.

В това предаване главният руски политтехнолог Кисельов каза буквално следното: „Това са последните избори (става дума за предстоящите), в които България ще избира между войната и мира“. Радев вчера буквално цитира тази най-нова опорка на руската хибридна война против България!

Докога ще търпим начело на държавата да стои русороб и пламенен защитник на руската война против Украйна, България, Европа и целия цивилизован свят?

faktor.bg

Прочетете още:

Потника готов за капитулация: Всеки ден от войната е пагубен за Украйна, за Русия и за всички нас