Седмичен хороскоп 27 май – 2 юни (КОЗИРОГ)

Зодия козирог

През седмицата от 27 май до 2 юни ще се възползвате от помощта или покровителството на някой, който ще ви помогне при реализацията на важна за вас задача. Ще сте ангажирани с приготовления около важно събитие, свързано с роднина. Ще имате големи очаквания за успешното развитие на вашите действия, планове и проекти. Нищо обаче няма да се случи, ако не проявите нужната активност и воля, за да доведете нещата до успешен край. Ще имате деликатно здраве, затова внимавайте с храната, с алкохола и всичко, което може да ви създаде дискомфорт. Ще проведете важни разговори, свързани със заплащане или финансов документ, с разходи, които трябва да направите през тази или следващата седмица. Интересни моменти ще преживеете с ваши нови и стари приятели. Приемете без излишни подозрения новите хора, които тепърва ще срещнете.

Ще ви се наложи да се разделите с една мечта, с приятел и др. Тази седмица не само ще ви даде радост, но и ще ви даде изпитание чрез някои неприятни моменти, чиято цел е да ви се покажат ваши стари и нови грешки. Момчетата и момичетата ще имат повече задачи свързани с образование, кариера и социална реализация. Темите, по които ще работите през тази седмица са важни и ще изискат от вас по-голяма самостоятелност, особено в моменти, когато са свързани с вземането на важни решения. През седмицата ви предстоят интересни срещи с хора, с които ще обсъждате свои бъдещи планове, ще търсите съвет или полезна за вас информация. Внимание ще изискат отношенията ви с по-млади хора, които могат да ви въвлекат в някаква неприятност, поради незрялото си поведение.

Мъжете ще има чудесна седмица за активни действия, свързани с лични или професионални планове. Ще имате възможност да получите важна информация, да разменяте съобщения с хора от различни разстояния, които ще ви бъдат в помощ по един или друг начин. Може да използвате периода за оправяне на финансови документи, уреждане на договорни отношения с частни лица или институции. Ще имате преживяване или ще присъствате на събитие, свързано с близък човек. Мнозина ще се зарадват на неочаквани, допълнителни доходи в семейния бюджет. Жените ще имат благоприятна седмица за романтични и интимни преживявания, но бъдете внимателни в случай, че имате извънбрачна връзка. Седмицата ще намери начин да ви изненада с различни ситуации или преживявания, които в повечето случаи ще бъдат добри или благоприятни за вас. Няма да ви липсват поводи за радост, особено, ако решите да пътувате или да посрещнете гости от друго населено място. Седмицата ще благоприятства вземането на важни решения или стартирането на нови начинания.