Седмичен хороскоп 27 май – 2 юни (РИБИ)

зодия риби

През седмицата от 27 май до 2 юни ще ви се наложи да размишлявате за минали действия или грешки, свързани с дете или с близък млад човек. Причината за подобни размисли може да бъде повторение на вече преживяна в миналото подобна ситуация. Възможно е да възникне необходимост за нейното завръщане, поради нови обстоятелства или шанс за ново по-благоприятно развитие. Това е неблагоприятна седмица за зачеване на дете, за разговори или действия от подобен характер. Ще бъде важно да сложите много ясна граница между миналото и настоящето. По-скоро да се опитате да загърбите онази част от него, която ви носи някакъв негативизъм, емоционален и психически товар. Оттърсете се от това, което ви спира или по някакъв начин затруднява прогреса ви, защото навлизате в едно по-благоприятно време за растеж. Ако намерите сили да се отървете от такива емоции, то съвсем скоро различни нови обстоятелства ще ви помогнат с по-голяма лекота да разрешите неприятностите.

В семейните ви отношения ще има леки вълнения и те в голяма степен ще бъдат свързани отново с миналото ви, с действие или решение, които сте направили в близкото си минало, включително преди няколко дни. Ще имате благоприятно време за действия, свързани с материалните или имотни интереси. В голяма степен ще може да разчитате на помощ или подкрепа от страна на други хора. Момчетата и момичетата ще преминат през една сравнително по-спокойна седмица, с по-голяма яснота какво искате да постигнете и как. Някои неприятности с приятели или познати, могат да помрачат настроението ви за кратко време. Много важно ще бъде да избягвате лъжи или манипулации за тяхното разрешаване, но също така бъдете предпазливи и се пазете от подобни действия от тяхна страна. Така или иначе тази седмица не носи някаква драма в живота ви, а по-скоро ще изиска по-голяма зрялост при ангажирането ви с някои емоционални или психологични проблеми.

Мъжете ще имат достатъчно работа в дома и на работното си място. Почти винаги ще има някакво влияние върху делата ви от страна на друг човек, чието присъствие не е задължително да бъде точно до вас. През тази седмица ще имате отговорности, свързани с документи, плащания или финансови споразумения. Сама по себе си седмицата ще бъде стъпка напред към реализация на важни за вас планове, постигане на една по-добра стабилност в личния или в професионалния ви живот. Жените много ще мислят, малко ще действат. Ще сте склонни по-скоро да правите планове, да градите в мислите си различни проекти и по-малко конкретно да действате по тях. През седмицата внимание ще изиска желанието на някой да разговаря с вас. През тези седем дни може да преминете през едно леко здравословно неразположение, но в повечето случаи това ще бъде знак заедно скрито заболяване, което е все още в своето начало. През седмицата ще имате интересна или полезна за вас комуникация с мъж.