Седмичен хороскоп 27 май – 2 юни (СТРЕЛЕЦ)

Зодия стрелец

През седмицата от 27 май до 2 юни ще трябва внимателно да определите и организирате своите професионални планове, цели и приоритети за юни. Ще възникнат събития или обстоятелства, които ще предизвикат различни промени, размествания и нововъведения. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или за започване на нова кариера. Неприятностите ще са продължение на нерешените ви проблеми от изминалата седмица. Вероятно ще възникне ново усложнение, като вината за това ще бъде основно ваша. Хората около вас ще имат готовност и желание да ви помогнат, така че използвайте тази благоприятна възможност да се стабилизирате. Неочаквана новина или разговор ще ви даде надежда за разрешаване на сложен проблем. Седмицата ще бъде интересна за семейните ви дела, защото ще се преживеят няколко интересни събития, които ще имате желание да споделите с близки хора. Новите ви начинания ще имат бавно развитие, затова имайте търпение.

Нещо, което сте забравили в миналото си, сега неочаквано ще изплува в съзнанието ви чрез едно съновидение. Ще отделите време за интересна комуникация с човек отдалеч. Момчетата и момичетата ще обмислят свои планове и действия през новия месец, които най-вероятно ще бъдат свързани с пътуване по семейни причини или на почивка. Много от вашите решения през тази седмица ще бъдат повлияни по някакъв начин от думи или съвети на близък родственик. Ще отделите достатъчно време на своите приятелства, и едва ли ще откажете покана за среща или събиране, независимо дали имате повод за това или не. Внимавайте какво споделяте при тези срещи и съхранете личната си информация от евентуално публично разгласяване.

Мъжете ще отделят повече внимание на паричните си дела, на доходите, които ще получат или които ще очакват през новия месец. За някои от вас предстои реорганизация на семейните разходи или търсене на нови източници на доходи. Не са изключени ангажименти, свързани с договори или споразумения, които ще бъдат важни именно за семейните ви и професионални дела. В личен план може да преживеете тъга или емоционална болка от неочаквана раздяла, връщане на спомени от миналото ви, свързани с човек, който вече е в Отвъдното. Жените ще имат ангажименти с други жени, които може да бъдат свързани с организирането на някакво празненство или събитие, с хоби или с други интереси. Неприятностите през тази седмица ще са вид продължение на вече възникнали такива, които се нуждаят от повече време, за да бъдат разрешени. Може да бъдете обидени, пренебрегнати или обвинени от жена, с която винаги сте общували трудно. Важното сега е да избегнете пряк конфликт в нея.