Седмичен хороскоп 27 май – 2 юни (ВОДОЛЕЙ)

зодия водолей

През седмицата от 27 май до 2 юни ви очакват интересни и непредсказуеми като развитие преживявания, които ще оставят траен спомени у вас. Емоционално ще бъдете съпричастни към събитие в семейството на ваши роднини, съседи или приятели. Избягвайте сериозни обещания, тъй като динамичността в ежедневните ви задачи ще направи трудно тяхното изпълнение. Мнозина ще се ангажират със здравословните проблеми на роднина или на приятел. Това ще бъде седмица, в която могат да ви изненадат неочаквани пари. Ще възникнат нови възможности за по-добър или допълнителен доход, но ако сте в търсене на такива. Изненадите, които ви предстои да преживеете, ще ви накарат да се замислите относно решения или ангажименти, с които вече сте се обвързали. Възможно тези изненади да ви провокират към неочаквани промени в начина ви на работа и дори в начина ви на живот.

В работата си ще преживеете един период на сравнително спокойствие без стресови ситуации. Ще се чувствате по-спокойни или по-уверени след преживян период на несигурност или безпокойство за бъдещето си. Седмицата вещае притеснение около здравето на любим човек, което може да има връзка с гинекологични или урологични проблеми. Момчетата и момичетата ще преминат през една напрегната седмица, в която често някой ще им бъде сърдит за нещо или недоволен от вашите действия. Подобно отношение към вас ще предизвика съответна реакция от ваша страна и тя няма да бъде по-различна от това, което получавате. Въпреки всичко, съвета ми е да внимавате с вашите думи и да не прибързвате с реакциите си, защото е много вероятно след това да съжалявате за собствените си действия. Ако успеете да се предпазите от подобни ситуации или предизвикателства тези седем дни могат да отворят нови хоризонти пред вас, които да засегнат важни теми от живота ви, като образование, семейство, любов или кариера.

Мъжете и тази седмица ще бъдат подложени на някакъв стрес или уплаха, свързана с конкретен човек или с имущество, което е ваше лично или семейно притежание. Нестабилността на тази седмица може да ви направи предпазливи в действията ви и вие да решите да отлагате всичко, което не е спешно на този етап от живота ви. Внимание ще изискат събития в живота на дете или негово желание да реализира нещо, което е важно за него. Не бързайте да отказвате, не бързайте да се съгласявате само да приключите с тази ситуация. Седнете и разговаряйте, обмислете всичко и тогава решавайте. Жените ще се наложи да разчистят някои неща от живота си, което всъщност е ваше отдавнашно желание. Чувствате се твърде много притиснати от хора, обстоятелства или ангажименти, неща които не ви дават достатъчно пространство да дишате и да се развивате като личност. Сама по себе си седмицата ще бъде едно важно, градивно и успешно време за вас, даващо ви различни благоприятни обстоятелства и възможности за развитие на вашия потенциал. През седмицата ще ви изненада една новина, покана или предложение.