Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (БЛИЗНАЦИ)

близнаци

В началото на седмицата от 3 – 9 юни транзита на Плутон в квадрат с Луна ще доведе до подтискане на емоциите, преживявания свързани с емоционален срив, спорове и конфликти с майка, съпруга или друга родственица. Трудно ще контролирате емоциите си. При такъв един транзит негативните чувства и емоции са често срещани. Хубавото е, че ще бъде кратък и ще отмине бързо. През тези седем дни ще ви се наложи да разговаряте с жена, с която имате трудни или сложни отношения. През седмицата ще бъдете ангажирани със събитие свързано с роднина, който живее в друг дом, но който ще има нужда от помощ или подкрепа. Ще възникне ситуация свързана с финансов проблем, който може да внесе объркване в семейния ви бюджет. Избягвайте да харчите пари за неща, които не са от първостепенно значение за вас. Затруднения могат да възникнат при разрешаването на наследствени въпроси предимно от финансов характер.

В имотните си дела седмицата ще изиска от вас да не избързвате със своите решения. Могат да възникнат ангажименти около имот, който не използвате в момента, или който се намира в друго населено място. През тази седмица ще имате възможност да създадете интересни контакти с хора от различни населени места. Ще може да намерите нови източници на доходи, стига да имате желание да работите, да развивате допълнителни умения, знания и способности. Момичетата и момчетата ще получат интересна идея или съвет от свой родственик, връстник или приятел. Тази идея тепърва ще има развитие в живота ви вероятно през лятото или есента и може да ви помогне да реализирате ваша мечта или силно желание. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо дали то ще бъде свързано с вашето образование, кариера или за развлечение.

Мъжете могат да очакват различни събития свързани с дете, включително новини свързани с бременност или с раждането на бебе. Тези от вас, които имат дъщери, ще имат емоционални преживявания или важни ангажименти свързани с тях. Присъствието в живота ви на човек, с когото най-вероятно работите заедно или имате общ бизнес ще бъде ползотворно за вас през тези седем дни. През тази седмица ще имате една сериозна задача свързана с дома си, за която ще бъде добре да разчитате единствено на себе си. Жените ще се лутат в търсене на разрешение на неприятности, за които вината почти изцяло може да бъде тяхна. Вероятно сте допуснали да употребите някаква хитрост, да премълчите нещо или да излъжете, което през тази седмица ще ви постави в трудна или деликатна ситуация. Ваши разговори или общи действия с близки хора, могат да предизвикат неочаквани събития и ситуации.