Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ДЕВА)

дева

През седмицата от 3 – 9 юни чрез благоприятното влияние на Меркурий може да получите важна или духовна информация чрез сънища, медитация или случайни срещи . Това ще бъде благоприятно време за тези, които се занимават с изкуство или с някаква творческа работа.
През седмицата плановете и действията ви ще се влияят в голяма степен от различни очаквани или неочаквани от вас събития. Това е време, когато ще бъде добре да изчаквате  събитията да се развиват без вашата намеса. Едва след възникване на благоприятните обстоятелства да вземете инициатива за развитието на вашите планове и цели. През седмицата ще ви натоварят ангажименти или емоционално ще преживеете по-чувствително събития свързани с човек от кръга ви роднини или приятели. Въпреки неочакваното на моменти развитие на събитията през тази седмица, като цяло тя ще бъде важно, решаващо по някакъв начин бъдещето ви време.

През тези дни определено ще има позитивно движение на някои ваши планове. Определени събития, срещи или разговори ще ви провокират да вземете важни решения. Това ще бъде емоционална седмица в работата или бизнеса ви. Доколко важно е всичко, което сте преживяли през тези седем дни ще видите в края на седмицата. Конфликтите през тези дни ще са емоционални и могат да наранят както вас, така и други хора с неприятни обиди, връщане към минали грешки и преживявания и др. Изпитанието за вас ще бъде във способността ви да избегнете такива конфликтни ситуации. Момчетата и момичетата ще имат интересна и позитивна седмица, с възможности да изчистят свои страхове, притеснения или неприятности. През тези седем дни ще може да разчитате на емоционална, финансова или друг вид помощ от страна на близък човек. Ще бъдете въодушевени от една нова идея, която тепърва ще има възможност за успешна реализация. Неочаквани събития и изненади от всякакъв характер носят тези седем дни за вас.

Мъжете ще преминат през седмица на сериозни и отговорни решения и действия. Някои от вас могат да имат ангажимент свързан със съдебна или юридическа институция, в който някакво участие ще имат и други хора. Тези от вас, които имат син или внук ще запомнят тази седмица с важен разговор, събитие или друго специално преживяване свързано с него. За съжаление, тази седмица може да натъжи някои от вас с неприятна новина свързана с млад човек. Жените ще имат благоприятно време за любовни, интимни и романтични преживявания. През тази седмица може да намерите кураж да се обясните в любов, да покажете публично своя вече създадена връзка и други. Във финансов план очакванията ви нека да бъдат реалистични, а разходите добре планирани. През тази седмица може да ви се наложи да купите подарък, да разговаряте по-важен имотен въпрос с близък човек или с клиент, ако сте в процес на някаква продажба.