Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (КОЗИРОГ)

козирог

През седмицата от 3 – 9 юни ще сте склонни да се влияете много от мненията или решенията на други хора (вероятно ваши близки) при изпълнение на семейните или професионални задачи.
През тези седем дни ще вложите повече време и енергия да разрешите проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Осъзнавате, че сега имате нужда от стабилност в емоционален и психически план. Ще искате да оставите в миналото си някои неприятни или натоварващи ви преживявания. Ще сте склонни да приемате събитията според собствените си настроения. Така вие самите ще определите тенденцията на тези седем дни. От настроението ви ще зависи и изпълнението на домашните ви задължения, дали ще дадете най-доброто от себе си или ще претупате работата си. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. През седмицата ще имате отговорности свързани с близки хора, които живеят надалеч от вас.

На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат на роднина или приятел. Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят роднина. Ще възникнат забавяния или затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция. Здравето ви ще бъде нестабилно. Отделете време за пълноценна почивка или за лечение. През тази седмица избягвайте стреса. Опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация. Седмицата носи важна новина или информация свързана с личния живот на близки хора. През тези седем дни ще преживеете интересни събития в любовта, особено ако тя е свързана с работното ви място. Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще получат няколко важни житейски урока. Те ще ви научат как да се предпазвате от възникването на някои неприятности, или как да разрешавате такива, без да създавате допълнителни усложнения. През седмицата ще преживеете неочаквани ситуации, които могат да объркат плановете ви за тази седмица или могат да внесат известен в смут във важни за вас отношения. Много задачи ви очакват в дома или в семейството и тяхното неглижирани от ваша страна, няма да бъде никак приятно на останалите ви роднини.

Мъжете ще се наложи да се преборят с желанието си за противопоставяне или опортюнизъм спрямо близки хора. Прояви на неотстъпчивост и излишен инат, могат не само да влошат такива отношения, но и да доведат до тяхното окончателно прекъсване. През седмицата ще получите различни важни и интересни за вас новини свързани с хора от семейството ви, които живеят в друг град или държава. Повечето професионални или домашни задължения през тази седмица, могат не само да ви причинят неприятна умора, но и да повлияят на настроението ви по някакъв начин. Жените ще общуват повече с други жени, които ще са предимно от семейството или родственици, които живеят на някакво разстояние. Разговорите с тях могат да бъдат свързани с нечий здравословен проблем или с друга сложна ситуация, касаеща по някакъв начин хора от кръга ви роднини. Във финансов план седмицата ще благоприятства различни действия свързани с институции, фирми или хора, от които очаквате разрешаване или позитивно развитие на ваши парични дела. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, включително в чужбина.