Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ЛЪВ)

лъв

През седмицата от 3 – 9 юни транзита на Луна в секстил със Сатурн ще донесе стабилност и сигурност в личния и домашния ви живот. Тези от вас, които вече са изградили една емоционалната зрялост и самодисциплина ще преминат през едно отлично време за справяне със сложни или сериозни проблеми. Това ще бъде добър момент за споделяне на по-дълбоки, по-сериозни емоции с любимите ви хора. Уважението към традициите и предците може да доведе до посещение на възрастни родственици или гробище. През седмицата ще се концентрирате към отговорно изпълнение на вашите планове и задачи. Много от обстоятелствата, които ще възникнат през тези седем дни ще работят във ваша полза и вие ще трябва добре да се възползвате от тях. Това ще бъде благоприятна седмица за организиране изпълнението на важни планове, върху които ще се фокусирате през следващите няколко месеца. В личен и семеен план ще имате повод за радост и удовлетворение. Мнозина ще имат повод за събиране с роднини или с приятели.

Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта. Домашните ви задачи и ангажименти ще са ваш приоритет, но те ще имат основно рутинен характер и едва ли ще възникне необичайна ситуация. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения или дребни ремонти. През седмицата ще имате срещи и разговори, които ще са с определена цел. Много е вероятно те да дадат голямо отражение върху ваши бъдещи планове. Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания.
Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент, свързан с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Момичетата и момчетата ще преминат през седмица на важни решения и промени. През тази седмица може да пътувате, да общувате по различни емоционални или важни въпроси с ваши приятели или близки, които живеят на различни разстояния от вас. През тези седем дни ще имате възможност да реализирате по-голямата част от вашите очаквания. Но когато, те са свързани с пари от вас ще се изисква едно по-голямо внимание и предпазливост.

Мъжете ще се наложи да изоставят свой план или идея, които едва ли ще имат възможност да се реализират не само през тази седмица. Някои от вас могат да бъдат разстроени от неприятна новина свързана с човек, с когото имате близки отношения. През тази седмица може да отлагате срещи, да отказвате покани за събиране и въобще да избягвате активен социален живот. Това може да учуди вашите приятели, особено ако откажете покана да присъствате на празненство свързано с рожден ден, юбилей и други. Жените ще имат неотложни отговорности и задачи свързани с документи, плащания, организиране или подписване на нови договори и други. През тази седмица може да проведете важни разговори или да вземете важно решение свързано с човек от семейството ви, който най-вероятно е по-млад от вас. През тези седем дни ще ви зарадва едно писмо, документ, договор, покана или предложение, което в някои случаи може да отвори за вас нови възможности, нови хоризонти за реализация.