Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ОВЕН)

овен

През седмицата от 3 – 9 юни транзитът на Луна в съвпад с Марс ще ви даде смелост, ентусиазъм и инициатива да действате спрямо най-силните си и съкровенни желания. Ще имате възможност да се борите за себе си и за семейството си или да се борите за кауза, която е важна за вас.
През тази седмица бързите (прибързани) рефлекси, съчетани с агресивни инстинкти, носят опасност от поемане на риск. Възможни са инциденти, порязвания, охлузвания и изгаряния, ако действате прибързано. През тези седем дни ще ви се наложи да вземете решение и бързо да реализирате неговото изпълнение. Тази седмица не е време за губене на времето в размисли, които няма да ви отведат никъде. Подобна неактивност от ваша страна може да създаде нежелан хаос в живота ви през тази седмица. Неприятностите, където възникнат такива ще са именно вследствие на липсата на активни действия от ваша страна.

Тази седмица може да бъде много успешна за вас, но всичко ще зависи от бързината в действията ви, в улавянето на шансовете, които ще се появят. Предстои ви да се срещнете с нови хора, които ще имат значение за делата ви. Разговорите или срещите с тях не бива да бъдат омаловажавани. Действията на новите хора в живота ви през тази седмица няма да са случайни.
Има вероятност тази седмица да възникне възможност да довършите недовършена работа, която не сте успяли да довършите преди време. Избягвайте хора, които имат злобен или завистлив характер, независимо дали техните действия са насочени срещу вас или срещу други хора.
Роднините ви ще имат нужда от вашето внимание и вие ще трябва по-отговорно да се заемете с някои важни за тях дела. Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще имат няколко сериозни разговора или срещи с други роднини, които могат да бъдат както от семейството, с които живеете, така и такива, които се намират на някакво разстояние от вас.  През тези седем дни ви предстои да вземете важни решения, които няма да са трудни, но ще изискат едно почти прецизно изпълнение, независимо с какво са свързани. Това ще бъде благоприятно време за работа с документи или договор.

Мъжете ще се изправят пред сериозни трудности през тази седмица, свързани предимно с минали събития, решения или ангажименти. Възможно е ситуацията в настоящето да бъде по-сложна, от тази през която сте преминали в миналото си. Предстоят трудни или емоционални разговори с хора предимно от семейството ви. За вас ще бъде важно да мислите внимателно какво казвате, или какво ви казват на вас, за да не възникнат нежелани недоразумения. Жените ще са емоционални, чувствителни, жадуващи внимание и любов. Едно такова необичайно поведение от ваша страна може да предизвика неприятности с хора, които са свикнали да ви виждат в друга светлина. Като цяло това ще бъде най-интересна, успешна и продуктивна седмица за вас. Не е изключена приятна изненада, която ще дойде чрез едно телефонно обаждане, писмо, email или предложение.