Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (РАК)

Рак.

В началото на седмицата 3 – 9 юни транзита на Меркурий в тригон с Плутон ще бъде благоприятно време да помолите някого за услуга, да получите обещание и да общувате с хората като цяло. Това щ ебъде благоприятно време за тези от вас, които се занимават с продажби, с някаква публична дейност, които ще търсят договаряне на изгодни сделки в бизнеса или ще се ангажират с големи покупки като къща или кола. Това ще бъде благоприятно време за консултация с психолог или с личния ви ментор, за регресия в минал живот, за размисли върху вълнуващи сънища, или за предсказване на бъдещето с гадател, който живее на разстояние от вас. През седмицата ще трябва да намерите сили и кураж да се освободите от ангажименти и отношения, които нямат място в бъдещето ви. Тяхната мисия и значение в живота ви отминава или отдавна е приключила. Ако тези събития са емоционално трудни за вас, опитайте се да си дадете увереност в правилността на това решение.

През тези седем дни ще бъде важно да не се опитвате да манипулирате събития и хора. Проявите ви на упорство, инат, свръхчувствителност само ще усложняват отношенията ви. Нямате сила и право да променята събития или хора. Бъдете уверени, че хубавите неща ще намерят своето време и място в живота ви. Седмицата носи любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, ако нямате сериозна връзка. Като цяло това ще бъде много емоционална седмица. През тези седем дни ще имате разходи свързани с дете или с млад родственик. Семейните представители на този зодиакален знак ще преживеят проблеми в брачните си или роднински отношения. Затрудненията в отношенията ви ще се дължат на липсата на разбирателство или ще възникнат противоречия свързани с пари. Тази седмица определено ще бъде деликатна в комуникацията ви с хора, с които живеете или работите заедно. Избягвайте да вините само другата страна за евентуалните проблеми.

През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате с помощ или грижи за тази личност. През тези седем дни очаквайте радостна новина свързана с обществена изява на човек, когото познавате. Седмицата ще бъде благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др. В средата на седмицата ще възникне притеснение свързано с развитието на определено събитие или среща. Момичетата и момчетата, ще влязат в тази седмица с големи надежди и очаквания, за реализиране на свои планове и мечти. По различен начин, но винаги много емоционално ще ви въздействат думи или съвети на близки хора. Тази седмица определено ще ви даде поне един нов шанс или късмет, но в никой случай това няма да бъде за неща, които разпиляват вашите ресурси и енергия. Здравето ви може да бъде проблем, който ще изиска промяна в начина ви на живот или избягване и злоупотреба с определени храни и напитки.

Мъжете ще имат важна седмица за своята кариера или бизнес. Там ще може да постигнете много добри резултати и удовлетворение, както и да преминете на една нова позиция или на един нов етап на усвояване на нови знания и умения. През седмицата ви предстоят приятни или полезни за вас срещи или присъствие на обществено мероприятие. Много силна седмица, чието благоприятно влияние ще трябва да се използва максимално от вас, за да постигнете надграждане на това, което сте постигнали досега. Жените ще се лутат от едни мисли и планове към други. В края на краищата ще успеете да намерите правилния начин за развитие или реализация на ваши лични или професионални планове. Внимание ще изискват неща, които предизвикват у вас съмнение или притеснение. Послушайте интуицията си и проверете отново, това което ви тревожи. През седмицата няма да ви липсват домашни задачи, предимно такива, които не сте успели да приключите през изминалата седмица.