Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (РИБИ)

риби

През седмицата от 3 – 9 юни ви предстои да се ангажирате с някои неприятни финансови ситуации или ще се ангажирате със сложни лични, семейни дела. Възможно е да получите помощ или да работите заедно по тези въпроси с хора от близкото си обкръжение. През тази седмица няма да липсват изненади в живота ви и почти всяка една от тях ще провокира у вас вземане на важно решение, реализиране на бърза промяна или посещение в някаква институция. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически ангажименти и действия. Не се страхувайте от промените в живота си през тези седем дни. Въпреки, че някои от тях могат да бъдат неочаквани, те ще отворят нови шансове и ще ви дадат нови възможности в живота. Правете смели планове свързани с дома си или със семейството си. При добра организация и планиране от ваша страна те ще бъдат напълно реализуеми през този месец или до края на лятото.

Някои от вас ще се зарадват на нова или важна придобивка за комфорта в дома. По-сложно развитие могат да имат ангажименти свързани с документи, които касаят ваша собственост или собственост на ваши родители. При покупка на скъпи вещи внимавайте с условията по гаранцията и с всичко, което би могло да ви създаде някакъв проблем в бъдеще. Момчетата и момичетата ще имат интересна и полезна в много отношения седмица. Бъдете отворени за новите неща в живота си, акумулираните знания и умения, развивайте нови връзки, но избягвайте рискове и хора с тъмно, криминално минало. Търсете полезните неща във всяко нещо, което ви се дава да преживеете през тези седем дни, но по-скоро като опитности, като знания и умения, които ще ви помогнат да реализирате своите важни цели в живота. Тази седмица може да се запомни с някоi важни преживявания свързани с вашето образование, кариера, или обществен живот.

Мъжете ще имат седмица на динамични контакти с роднини и с приятели, създаване на нови познанства с хора от различни разстояния. Много внимание и ангажименти ще изиска вашето семейство или близкия ви кръг от приятели. Някои от вас ще получат покана за годеж или сватба, които предстоят през следващите няколко седмици или месеци. Липсата на амбиции от ваша страна през тези седем дни, може да ви постави в позиция на губещи или вие сами ще провалите някои уникални възможности да покажете своите знания и способности. Жените ще имат чeсти контакти или повече срещи с жени от кръга си роднини, приятели или такива, с които общувате в социалните мрежи. Възможно е някои от тези жени да покажат липса на добри маниери, склонност да налагат своето мнение, лесно да обиждат другите или да проявят неприятно, отблъскващо високомерие. Тази седмица може да се запомни с някои интересни и полезни във финансов или професионален план разговори или срещи, които тепърва ще дадат някакво отражение върху вашите парични интереси.