Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (СКОРПИОН)

скорпион

През седмицата от 3 – 9 юни ще имате възможност да осъществите еднопътуване свързано с развитие на стари и нови контакти с хора от различни населени места. През тези седем дни ще имате желание за един по-активен социален живот. Тази седмица ще бъде благоприятно време за организиране и подготовка на предстоящо пътуване, особено ако то е в чужбина или с отсядане накъде за по-дълъг престой от време. През тази седмица ще имате увереност в себе си, че може да свършите много работа, че имате енергия и достатъчно време за това. Относно финансовата стабилност или нестабилност за всеки ще бъде различно. Важното е, че тази седмица ще бъде успешно и градивно време за вас. Надявам се да го използвате разумно, без ангажиране с несъществени, безперспективни неща. През тези седем дни ще можете да намерите изход от трудни ситуации, решения на сложни проблеми и др. В личен план ще сте приятелски настроени към хората, с които ще имате контакт.

В любовният ви живот лесно ще можете да постигнете хармония и разбирателство, особено ако имате честни и откровени отношения с партньора си. През седмицата са вероятни по-чести събирания с приятели, съседи или роднини. През тази седмица интересни ще се окажат новите познанства. Често те ще бъдат със странни хора, което именно ще провокира у вас по-голям интерес към тях. Разбира се, ще имате и някои трудни моменти, като те ще са свързани с неочаквани стресови ситуации в ежедневието ви. За момчетата и момичетата през тази седмица някои неочаквани събития, срещи или разговори, ще ги провокират към обмисляне на някои промени в личния живот. Те могат да касаят образование, кариера, начин на живот или местоживеене. Всъщност вие самите вече ще имате много силно усещане и желание за промяна в живота си, а събитията през тези седем дни допълнително ще провокират подобни действия. През тези седем дни ще общувате много активно с ваши приятели, познати, родственици и други полезни на този етап от живота ви хора.

Мъжете ще трябва да приемат факта, че цялото семейство ще разчита на тях за ангажиране с различни битови или материални проблеми и дела важни за дома. Не са изключени важни покупки, подмяна на техника или битов уред. Седмицата ще има едно стремглаво, бързо развитие, с минимални възможности за почивка и лично време за приятни занимания. Седмица, която ще остави спомен около вас със събитие или преживяване свързано с жена. Жените могат да се разстроят от една неприятна новина свързана с мъж, когото лично познават. По-голямото напрежение през тези седем дни ще бъде свързано с различни недоразумения, опити на някой да избяга от своите отговорности и задължения прехвърляйки ги на вашите плещи. Много чувствително и емоционално ще приемате всяка забележка или коментар свързан с вашата работа или живот. В любовта едва ли ще възникнат проблеми, по-скоро ще имате приятни преживявания, които ще ви заредят с така необходимата ви положителна енергия.