Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ТЕЛЕЦ)

телец

През седмицата от 3 – 9 юни Луната преминава от зодиакалния знак Овен в Телец,  които може да ви накара да искате да спите по цял ден. Този транзит може да ви накара да искате да харчите прекалено много, тъй като тази позиция носи известна пристрастеност към харченето на пари за всякакви покупки. Тъй като Телецът е неподвижен знак, може да се държите малко упорито по отношение на въпроси или проблеми, които ви вълнуват. Транзитът на Луната в Телец е наистина транзит за „самостоятелна грижа“. Поглезете се и се поглезете, докато луната преминава през чувствения и интимен знак Телец. През седмицата подбирайте внимателно обкръжението си и хората, с които ще се срещате или събирате. Не споделяйте с непознати хора личните си дела. През тази седмица ще имате сериозен ангажимент с мъж. Неговия манталитет или темперамент ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите по негова вина сложни обстоятелства.

През тези седем дни може да очаквате полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви. През тази седмица не лъжете и не допускайте някой да ви излъже, независимо с каква цел. Една добронамерена лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка. По-късно обаче това може да предизвика някаква лична драма. Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела. Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате и др. Различни събития, които ще възникнат през тази седмица ще са причина за размисъл и преоценка от ваша страна. Там, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас. Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще трябва да достигнете с търпение. Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна седмица, в която ще може да осъществят някои важни за планове или желания. Късмета ще бъде на ваша страна, но внимавайте по какъв начин го използвате. Всичко свързано с вашето образование или кариера ще има възможност да се развива по най-добрия за вас начин. Неприятностите, където възникнат такива ще касаят предимно вашия любовен живот, връзка, която се стремите да създадете или разочарование от отказ за приятелство.

Мъжете ще имат различни ангажименти с жени, които по някакъв начин ще изискат разход на пари. През тази седмица ви предстоят по-големи разходи свързани с вашия дом или ще обсъждате важни финансови дела, заедно с хора от семейството или от близкия ви кръг роднини. По време на тези разговори могат да възникнат противопоставяния и спорове, които не бива да бъдат задълбочавани. Жените ще имат свои собствени очаквания за тази седмица, които в повечето случаи ще бъдат свързани със семейството, с родители или с деца. Възможно е да присъствате на важно семейно събиране, което ще изисква от вас някаква подготовка или разход на пари. Мислите ви през тази седмица по-често ще се връщат към вашето минало, към ваши минали познати или преживявания. Затова винаги ще има причина, и в повечето случаи ще бъде свързана с новини, които ще получите през тези седем дни.