Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ВЕЗНИ)

везни

През седмицата от 3 – 9 юни ви предстои да преживеете интересни събития свързани с ваши приятели и познати, живеещи на различни разстояния от вас. Ще има за какво да разговаряте с тях, да споделяте идеи или да организирате общи бъдещи срещи или мероприятия. Особено ще ви радват разговори или срещи с хора, с които сте ангажирани в някаква обща кауза, партия, организация. Не е изключено посещение в дома ви от страна на приятели, които ще искат да споделят важна новина с вас. През тези седем дни ще имате много работа, която ще изиска организираност и бързина в действията ви. По-голямото напрежение може да създаде ситуации на противопоставяне и конфликтност с хора, с които работите заедно или имате общи бизнес отношения. Също така внимавайте с клиенти, ако работата ви е свързана с такива. Ако допуснете грешка, търсете дипломатичен и тактичен начин за нейното отстраняване.

През тази седмица може да ви изненада неочаквано пътуване, което вие или човек от семейството ви ще трябва да направи. Като цяло изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани по някакъв начин с пътуване или с хора от различни разстояния. Действия и събития в този план ще бъдат следени от вас много внимателно, с голям интерес и с емоционално преживяване на всеки един момент. Седмицата ще бъде щедра в любовта, в новите ви запознанства и в развитието на вече създадени връзки. Сега ще имате възможност с по-голяма лекота да разговаряте с партньора си, да споделяте своите идеи и желания, да градите бъдеще или да се разделите приятелски, ако връзката ви е изчерпана. Момчетата и момичетата ще имат интересни срещи с приятели, които могат да запомнят с приятни преживявания. През тази седмица може да създадете нови познанства с хора, които ще имат силно влияние върху формирането на вашия характер или интереси. През тази седмица ще имате и сериозни семейни задачи, или някой от семейството ви ще разчита много на вас. Възможно е ваше действие или решение да предизвика неприятности в семейството. Намерете начин да изчистите евентуални недоразумения, да обясните по-спокойно своята позиция или причината да действате по някакъв определен начин.

Мъжете има опасност да се подведат по едно погрешно мнение или нереално предложение. Заблудата може да се окаже случайна, поради ваше невнимание, но може да бъде и умишлена с цел да ви се навреди. Седмицата като цяло ще се запомни с някои важни резултати, както и с общи действия свързани предимно с жени. Ново познанство с жена може да има специално, благоприятно влияние върху бъдещето ви. Мнозина от вас ще се зарадват на новина свързана с раждането на бебе, с бременност или с важно събитие в живота на вече родено, собствено дете.
Жените ще бъдат много по-натоварени на работното си място, а действията на определени колеги или клиенти могат да предизвикат кратки или по-дълготрайни конфликти. Ще ви се иска да имате време за приятни занимания, забавления и отдих, но възможностите, а и свободното ви време ще са ограничени. През тази седмица ще се наложи да предприемете някои важни действия свързани с вашия дом, като ремонти и подобрения, почистване или пренареждане на мебели и вещи.