Седмичен хороскоп 3 – 9 юни (ВОДОЛЕЙ)

водолей

През седмицата от 3 – 9 юни ви предстои да преживеете различни събития с хора, с които имате ежедневни контакти, и които ще ви покажат грешки, които правите в общуването си с тях.
През тези седем дни ще бъде важно да намерите компромисно разрешение на неприятности, които имате с роднини. През тази седмица мнозина ще пътуват, но то ще бъде свързано с повече напрежение поради нечий труден характер или поради възникването на други конфликтни ситуации. По-голяма дипломатичност и такт ще изискат ваши отношения с хора от собственото ви семейство. През седмицата ще възникне временна стресова ситуация свързана с човек от кръга ви приятели, който ще прояви едно неразумно, емоционално или капризно поведение.
Седмицата ще ви донесе възможност за нови познанства с важни за бъдещето ви хора. Във финансов план мнозина ще останат разочаровани поради забавяне или други усложнения свързани с пари. Стремете да бъдете практични в разходите си и не допускайте преразход с надежда, че скоро ще имате свежи постъпления.

През тази седмица някои от вас ще се наложи да потърсят изход от една трудна ситуация, но вероятно разрешението ще дойде чрез помощта на роднина или приятел. Успешна седмица ще имат тези от вас, които успеят да фокусират вниманието си към стриктно и отговорно изпълнение на ангажиментите си. Момчетата и момичетата ще обмислят как да излязат от различни неприятни ситуации, в които са били въвлечени поради лекомислие, предоверяване на обещания и думи на други хора и др. Това ще бъде седмица, в която ще трябва да се нагаждате в движение на различни нови обстоятелства и ситуации. Общуването ви с други хора трябва да бъде добре премерено, да се избягват излишни думи или даване на информация, която касае личния живот на други хора. Някои от вас ще бъдат разстроени или съкрушени от една неприятна новина.

Мъжете ще преминат през различни моменти на притеснения свързани основно с работата, но са възможни и здравословни неразположения, които ще изискат от вас да посетите лекар или да се подложите на някаква терапия. Тази седмица ще изиска от вас да покажете повече воля и сила на духа си, да не изпадате лесно в паника и да не предизвиквате безпокойство у другите със собственото си поведение. Неочакваните събития през тази седмица ще бъдат свързани по някакъв начин с жена, която най-вероятно ще бъде от вашия кръг родственици. Жените ще разделят голяма част от времето си между домашните си задължения и грижите и вниманието към хората, които обичат. Ще сте много въодушевени да реализирате някои смели или интересни идеи, за които в някои случаи може да разчитате на помощта и съдействието на други хора. Някои от вас ще запомнят седмицата с емоционално събитие свързано с мъж, който вероятно не живее във вашия дом.