Сватбата на Сашо Кадиев и Чоева под въпрос, Катето Евро се намеси

Кадиев и Катето

Актрисата Катето Евро изглежда никак не е съгласна с решението на сина си Сашо Кадиев да сключи брак с новата си жена Ивелина Чоева и го изрази гласно в национален ефир.

Звездата от „Оркестър без име“ бе силно попарена от думите на сина си, който й напомни на колко години е и че няма да е вечно жива. А това пък я накара да признае нещо, което силно я е наранило и използва национална медия да се оплаче.

„Защо ти трябваше да се жениш, при положение, че майката си е майка. При жива майка да се жениш…“, изсъска забавната актриса по време на играта си в ‘Кой да знае“, която води Кадиев.

„Твоята лична карта е безсрочна и аз си позволих да се оженя“, накара я да се замисли той.

Но пък Катето, с типичното си чувство за хумор, се ожали, че от общината са й извадили безсрочна лична карта.

„Да, издадоха ми безсрочна лична карта. Те ме отписаха в общината. Пише „безсрочна“, един вид „тя ще мре, няма да й слагаме дати“, каза тя. Актьорът Христо Пъдев се опита да й се подмаже с думите: „Ти си вечна, затова“, но на актрисата не й минават тези номера, предава „Шоу Блиц“.

Факт е, че Катето е много близка с първата жена на сина си и досега не е споделяла мнение и снимки с новата му. В началото знаем, че въобще не е била съгласна с решението на сина си, но лятото той ще вдига сватба на морето, където би трябвало да се появи и самата актриса. Но доколко отношенията й с новата снаха са приемливи, само те си знаят.

Прочетете още:

Варненката Гери-Никол скубе коси: Голямата й любов се показа с ослепителната си приятелка! (СНИМКИ)