Даниел Петканов се гушка с ново гадже

Даниел Петканов се гушка с ново гадже.

Макар да се разведе с Александра Богданска преди цели 2 години, Даниел Петканов едва сега се осмели да се покаже с друга жена. Той дори пусна кратък клип в социалните мрежи, на който е запечатано как се гушка с млада мацка в леглото. Така и не става ясно обаче дали момичето му е официална приятелка или просто двамата рекламират продукти за коса, твърди kliuki.bg.

Последователите на Лудия репортер разбира се не пропуснаха да го попитат дали това е гаджето му, но за момента той не е отговорил на горещия въпрос.

Хора от обкръжението му издават, че веднага след развода Петканов се регистрирал в сайт за запознанства, но не търсел нищо сериозно, а само забавления. Бил категоричен, че не желае да се задомява отново, тъй като семейният живот му омръзнал. След двугодишно хойкане обаче това може и да се е променило, тъй като според мълвата той бил като отвързан след като се разделили с Богданска и прекарал не една и две през леглото си.

Тя на свой ред също не остана сама дълго време и дори в момента е във връзка с младия бизнесмен Мартин Иванов, който преди нея е бил с певицата Мария Илиева и е имал амбиции да пробие в музикалния бранш, които обаче не са се осъществили. Манекенката дори го е запознала със сина си Габриел, който го е приел добре.

Въпреки всичко Петканов и Богданска успяха да запазят нормална комуникация помежду си в името на общия им наследник. Това далеч не е първата им раздяла – те се изпокараха изключително грозно заради нейна изневяра с богатия италианец Макс още преди да сключат брак. По-късно стана ясно, че Даниел също не е останал по-назад и е кръшкал многократно.

След сватбата пък Лудия репортер започнал да се потиска от това, че жена му е по-успешна, тъй като в началото той бе по-известният от двамата, но впоследствие ситуацията се промени.

От известно време Петканов се занимава с трейдинг (трейдъри се наричат участниците на пазари, които търгуват с валути, акции, стоки, индекси), но дали ще пожъне успех на това поприще, само времето ще покаже.

Той дори отбеляза, че макар да си е вкъщи, ризата, елекът и вратовръзката вече са неизменна част от рутината му по време на трейдинг сесиите.

Тъй като по време на брака им с Богданска, тя непрестанно му натяквала, че не изкарва достатъчно пари, сега той се е заел да я опровергае, мислейки всевъзможни схеми за печалба.

Източник: „Уикенд“

Прочетете още:

Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 юни (ВСИЧКИ ЗОДИИ)