Пияни, голи и надрусани: Лъснаха потресаващи кадри от дискотека за деца (СНИМКИ)

Детска дискотека.

Снимки 7dnibulgaria.bg

Непълнолетни и малолетни се забавляват в детски дискотеки като възрастни. Купоните се организират в дискотеки с попфолк музика в цялата страна и са от 18 до 22 ч.

Оказа се, че в детската дискотека не се пият натурални сокчета и не се похапват пици. Раздават се балони. Пие се алхокол… И не само.

Стига се и до агресия. А понякога охраната изнася децата от чалготеката на ръце. Няколко единайсетокласници станаха популярни в социалните мрежи като „ловците на педофили“. В последните месеци имат нова кауза – те са патрулът за нетрезви деца по столичните улици.

„Тези партита се провеждат по светло и детето казва, че се разхожда навън. Видях едни малки дечица, малолетни даже, които бяха пияни, упоени от райски газ, на които им се продаваше алкохол и по най-нисш начин се забавляваха с кючеци“, разказва ученикът Калоян Ненков в сутрешния блок на NOVA.

„Бяха наети стриптизьорки. Не бяха голи, но по бански, примерно, или много провокативно облечени. В се пак това е парти за всякакви възрасти. Пак имаше страшно много малки деца“, твърди Виктор Чакърски, ученик в 11 клас.

Малки деца, които често са пияни или упоени на дневна дискотека, обясняват ловците на нетрезви деца.

За преживяното учениците споделят със свои учители. Редовно се свикват родителски срещи заради проблема, но без успех.

В Деня на детето бе направен експеримент. С разрешение от родител, бе проверено как едно 17-годишно момче може да отбележи празника в столична чалготека.

Образува се опашка от 18 ч. На входа вместо лични карти, на децата им искат 20 лв. такса.

А вътре имаше пепелници по масите и пушенето беше разрешено. Както и алкохолът.

Самодейният патрул за пияни деца все по-рядко успява да влезе в детските дискотеки, защото вече са разпознаваеми от охраната. Получавали са и заплахи. Повече по темата гледайте във видеото.

7dnibulgaria.bg

Прочетете още:

Акция на МВР във Варна: Заловиха 12 непълнолетни в дискотеките