Моника Балаян представи във Варна най-новия бестселър на книжния пазар, посветен на безграничните възможности на подсъзнанието

Моника Балаян

Моника Балаян е почетен професор на WAPA (World Association of Performing Arts/ Световна асоциация на сценичните изкуства), учен, психолог, мотиватор, трансформиращ терапевт, създател на многочислени семинари, курсове и програми по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на здравето и живота си.

Завършва Психология в Ереванския държавен университет, Армения. Работила е в администрацията на президента на Армения, като експерт при съветника на президента, разработва програми за комуникация на президентския апарат с обществеността по време на Прехода.

Като независим треньор и психолог-консултант е провела тренинги в различни градове в страната и по света. Нейните Майсторски класове са без аналог и събират стотици привърженици вече години наред.

Във Варна, Моника Балаян представи книгата си „Хиперсъзнание“, която е плод на съвместен проект с журналиста Петя Минкова. В нея дългогодишните проучвания и изследвания на Моника Балаян и опитът на Петя Минкова като научен журналист са се обединили по неповторим начин, за  да разкрият неподозираните и безгранични функции и възможности на мозъка, както и революционни техники, базирани на научни изследвания, за препрограмиране на подсъзнанието.

книга

Книгата е за всички, които търсят отговори за неуспехите и начини да променят живота си, като разкрива различни програми в подсъзнанието на всеки човек, които блокират – страхове, мързел, преяждане, хаос в личния живот, натрапчиви мисли за провал, болести и т.н. На страниците на „Хиперсъзнание“ читателят ще открие също как този вирусен софтуер може да бъде изчистен и заменен с нов, благодарение на който да сбъдне и най-дръзките си мечти.

„Ако не работим на ниво подсъзнание, няма как да ни се получат нещата и да имаме добър резултат“, категорична е Моника Балаян, посветила живота си на тази материя, като оприличи подсъзнанието и съзнанието на океан и лодка и обясни, че на ниво подсъзнание върви една програма, докато на ниво съзнание човекът мисли съвсем друго и постигането на целите, всъщност се дължи на подсъзнанието. „Дали вярваме или не, това е факт“, отбеляза известният психолог, подчерта, че всички решения, които човек взима са на ниво „автопилот“, предупреди да се внимава на какво се обръща внимание, защото повторенията на съзнателно ниво се превръщат в подсъзнателна програма и разкри как всеки може лесно да активизира и управлява мозъка си.

беседа

Това е първата книга, превърнала се в бестселър само месец след появата й, която разкрива как подсъзнанието може да бъде препрограмирано да работи за нас, а не срещу нас, на което се дължи и големият й успех!

публика

Мариана Стойкова, ВН